ŠOK U MAKSIMIRU Igor Jovičević više nije trener Dinama

Igor Jovičević Dinamo
GNK Dinamo

Igor Jovičević više nije trener Dinama. Nakon niza loših igara i rezultata otkako je preuzeo klupu Dinama, jučerašnji poraz od Rijeke bila je kap koja je očito prelila čašu upravi Modrih, te su se odlučili razići s mladim trenerom.

No, unatoč tome činjenica je da je Dinamo već prije nekoliko kola osvojio naslov praka i da Jovičevićeva momčad i nije imala toliko motiva i želje na terenu, pa se postavlja pitanje koliko je potez uprave Modrih razuman, baš poput onoga o razlazu s Nenadom Bjelicom.

"Imao sam najbolje namjere, ali nogomet je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim biti opterećenje u ovim vremenima. Zahvaljujem se klubu na povjerenju, na prekrasnim godinama u nogometnoj školi te prilici koju su mi dali u prvoj momčadi. Uvijek ću biti Dinamovac i vjerujem kako je ovo samo doviđenja, a ne zbogom najdražem klubu" rekao je Igor Jovićević.

  • Žao nam je zbog tako brzog rastanka, ali moramo pokazati odgovornost u ovim teškim vremenima. U ime kluba zahvaljujem Igoru na velikim rezultatima koje je postigao s našom juniorskom momčadi. Vrata Dinama uvijek će mu biti otvorena", poručio je sportski direktor kluba Zoran Mamić za službenu stranicu Dinamo.