SLAVLJE ROĐENIH U odličnoj utakmici Velež bolji od Radnika

FK Velež, feđa dudić, sport, FK Velež, FK Radnik Bijeljina, feđa dudić, FK Velež
hercegovina.info

U 9. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, Velež je danas na svom travnjaku u odličnoj utakmici svladao ekipu Radnika.        

Počelo je loše za domaće. Već u 6. minuti šok za momčad Feđe Dudića. Nakon sjajnog dodavanja Motike, mrežu Bobića pogađa Šarić za radost gostiju. Valja istaknuti i kako je minutu ranije Brandao zatresao mrežu Radnika, no, pogodak je poništen zbog zaleđa.

Pogodak Radnika kao da je probudio Velež. Napadi Rođenih se nižu, no, nedostajalo je prave završnice. Šutirao je Brandao dva puta, jednom i Čivić, ali promjene rezultata nije bilo. 

U 26. minuti velika prilika za Velež. Nakon ubačaja Cvijanovića dobro je glavom pucao visoki Fejsal Mulić, no, Dalibor Kozić još ljepše brani taj udarac. 

No, u 40. minuti Velež dolazi do poravnanja. Odlično je Obrena Cvijanovića proigrao Brandao, a Cvijanović šalje loptu iza leđa Kozića. Bio je ovo peti pogodak u prvenstvu jednog od najboljih igrača Veleža. U 43. minuti sporna situacija. Obrenović pada u šesnaestercu gostiju, no, jedanaesterca nema te se rezultatom 1:1 odlazi na odmor. 

U nastavak Velež ulazi furiozno. U 50. minuti nakon odlične asistencije Čivića, Zeljković izlazi sam pred Kozića i pogađa za vodstvo Veleža.

Samo tri minute kasnije stopostotna prilika za Rođene. Brandao odlično proigrava Fejsala Mulića, no, napadač Veleža ne koristi veliku priliku.

Za nepunih 60 sekundi još jedna prigoda za domaće. Glavom je pucao Cvijanović, a Kozić ponovno odlično intervenira. U 67. minuti igre Feđa Dudić radi dvostruku izmjenu. Umjesto Mulića i Vehabovića, u igru ulaze Ovčina i Pršeš.

U 77. minuti odlična prilika za Velež Ovčina je pokušao lobovati Kozića no ta lopta odlazi pokraj gola. U 83. minuti Dudić je na teren umjesto Čivića poslao Osmića.

U 88. minuti Velež je zamalo došao do trećeg pogotka. Sve je sam napravio Radovac, odlično šutirao, no, njegov udarac zaustavlja vratnica.

Samo minutu kasnije fantastična prilika za Radnik. Pucao je Velibor Đurić no njegova lopta ide malo preko vrata Bobića. U posljednjoj minuti regularnog djela, još jedna promjena u domaćem sastavu. Umjesto Ćosića ulazi Brazilac Dario.

Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao i Velež je osvojio nova tri boda, dok je Radnik upisao četvrti poraz.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.