Real Madrid neće rezati plaće, Modrić vježba u kući

Luka Modrić
Getty Images

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić je s objavom fotografije na svom Instagram profilu poručio svim kako je potpuno zdrav.

Objavio je fotografiju na kojoj marljivo odrađuje individualni trening u svom domu uz poruku da treniramo unutar kuće za cijeli svijet.

Sadržaj se učitava...

"Nemoj se predavati. Pati sada i živi ostatak života kao šampion", citirao je 34-godišnji Modrić bivšeg boksača Muhhamada Alija.

Podsjetimo, Real Madrid je odlučio staviti cijeli svoj košarkaški i nogometni tim u karantenu nakon što je potvrđeno da košarkaš prvog tima Trey Thompkins ima koronavirus.

Real Madrid je istovremeno izvijestio kako neće smanjivati plaće premda su utakmice otkazane do daljnjeg.

Predsjednik Luis Rubiales kaže kako je Španjolski nogometni savez (RFEF) odlučan spasiti ovu sezonu, iako nastavak početkom svibnja čini malo vjerojatnim, ali je naglasio kako nije vrijeme za razgovore oko datuma mogućeg nastavka prvenstva.

"Nećemo nagađati, puno je žrtava", izjavio je na konferenciji za medije. Savez i La Liga, organizator natjecanja, prethodno su poručili kako će vlada odlučiti kada se može igrati. 

U Madridu, gradu  koji je žarište koronavirusa sada je 14.600 inficiranih ljudi od ukupno 56.200 oboljelih u Španjolskoj. U srijedu je izvanredno stanje produženo za dodatna dva tjedna, do 11. travnja.