NOVI NAPADAČ U ZRINJSKOM Savo Milošević: Prava devetka, ali nije u treningu

Miljan Škrbić
24ur.com

Miljan Škrbić, 24-godišnji napadač visok 192 cm, priključio se sinoć nogometašima Zrinjskog koji se u Medulinu pripremaju za nastavak sezone.

Pojačanje Plemića u napadu će prvi trening s ekipom odraditi danas u 15 sati, a dan kasnije očekuje se i njegov nastup u prijateljskom susretu s Rudarom iz Prijedora.

Suradnja Škrbića sa Zrinjskim trebala bi postati službena kroz dan ili dva, a on će biti konkurencija Petru Kunić čijim igrama nisu zadovoljni navijači mostarskog kluba.

Škrbić je ponikao u OFK Beograd, a u dosadašnjoj karijeri igrao je još za Krško i turski Giresunspor. Bez kluba je od ljeta nakon što je napustio turski klub.

Zanimljivo, Škrbić je u siječnju bio na probi u FK Partizan: "Jako kvalitetan špic, prava 'devetka'. Škrbić razumije igru, dobar je na lopti, teško mu je oduzeti loptu, odličan je u skoku. To se vidjelo danas kada je potpuno nespreman, a zamislite kada bi došao do ritma", rekao je Milošević izvještačima srpskih medija sa priprema Partizana.

"Na ono što mi imamo u prvom timu, na našu brzinu i hitrinu, koju imamo iza njega, takav igrač zna biti brutalan. Ako on zadrži svaku, odloži, mi bismo postali još opasniji. Škrbić bi bio idealan izbor špica", zaključak je trenera Partizana krajem siječnja.

Na pitanje novinara, hoće li će crno-bijeli riskirati i potpisati ugovor sa Škrbićem, Milošević je odgovorio: "Vidjet ćemo. Ovo je mišljenje cijelog stručnog stožera. Vide se neke stvari i prilično je jasno. Postavlja se pitanje koliko ga brzo možemo vratiti u natjecateljski ritam, a on još nije ni u treningu" .