VIDEO  NAKON OSAM GODINA Šibenik ponovno u 1. HNL, hercegovačkom napadaču velike zasluge za to

Luka Juričić
HNK Šibenik

Nakon osam godina 1HNL ponovno će se igrati u Šibeniku, na Šubićevcu. Odlukom HNS-a završena je 2HNL te Šibenik ulazi u društvo najboljih. Ruku na srce Šibenik bi gotovo sigurno ušao u 1HNL i da se prvenstvo odigralo do kraja.

Veliko zadovoljstvo vlada danas u Šibeniku, a presretan je i robusni hercegovački napadač Luka Juričić, koji nosi velike zasluge za odlične rezultate Šibenika u ovoj sezoni.

"Kako ste i sami rekli, nakon osam godina Šibenik je napokon tamo gdje mu je i mjesto. Zasigurno nismo očekivali ovakav kraj sezone, ali sam siguran da je sve bilo normalno, da bi također završili na prvom mjestu te izborili 1. HNL, kaže Luka Juričić za hercegovina.info

Ako se ne varamo, ugovor u Šibeniku istječe krajem ove sezone. Kakvi su osobni planovi?

"U Šibeniku se osjećam stvarno odlično. Istina, ugovor mi istječe na kraju ove sezone, ali mislim da ću lako naći zajednički jezik s klubom za nastavak suradnje."

U mnogim klubovima je bilo problema oko dogovora igrača i uprava u vezi financija. Kakvo je stanje u Šibeniku po tom pitanju?

"Trenutno razmatramo jednu od opcija smanjivanja, ali vjerujem da ćemo naći zajednički jezik", kaže nam Juričić koji je zakopčan do grla po pitanju ponuda.

"Sezona je bila jako dobra. Sukladno tome, bilo je dosta upita i ponuda."

Koliko se uspijeva održati forma za vrijeme pandemije?

"Dobili smo programe od trenera za održavanje forme. Radim koliko mogu u uvjetima koje imam. Na sreću, bilo je jako lijepo vrijeme kroz ova nešto manje od dva mjeseca, tako da sam dosta radio na kondiciji na otvorenom, ali i svakodnevnim treninzima u kući"

Široki, teška ozljeda, povratak kroz 3. HNL, Šibenik pa prva HNL. Sve se odigralo jako brzo. Kakve su želje za budućnost?

"Sve ste dobro rezimirali. Teške sam tri operacije prošao. Jedina mi je želja da me zdravlje posluži, a sve ostalo će se posložiti kako najbolje treba", kazao je Luka Juričić za hercegovina.info.

Juričić se u ovoj sezoni u listu strijelaca upisao deset puta, asistirao je tri puta te je prvi strijelac Šibenika.  

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.