MOSTARAC SE OPROSTIO OD NOGOMETA Oproštaj komentirali Subašić i Lovre Kalinić

Od aktivnog igranja nogometa oprostio se mostarski nogometaš Ivan Božić. U 36. godini života Božić je odlučio okačiti kopačke o klin. Odluku je objavio na svom instagram profilu emotivnim statusom.

"Sve je počelo 2001 god kada sam sa 17 godina napustio Mostar i krenuo u profesionalni nogomet koji me izgradio kao čovjeka i igrača...Bilo je puno lijepih trenutaka u mojoj karijeri ali bilo je nažalost i jako teških (lom noge,svi ligamenti koljena)koji su me učinili još jačim. Možda nisam napravio karijeru koju sam mogao, ali zahvalan sam Bogu što mi je dao mogućnost da se bavim poslom kojeg obožavam.

Sadržaj se učitava...

Želim zahvaliti svim mojim suigračima, trenerima, ekipama i navijačima, koje sam upoznao i koji su učinili da ovo putovanje bude jedno od najljepših. Veliko hvala mojoj obitelji, Antoniji, koji su me pratili kada su bili i usponi i padovi. Idem dalje u naredno poglavlje i nadam se da će me Bog blagosloviti, kao što je to činio dok sam igrao nogomet.THE END", napisao je Božić."

Njegov status komentirali su brojni, a među njima i vratarski dvojac srebrne reprezentacije Hrvatske, Danijel Subašić te Lovre Kalinić.

Subašić je Božiću napisao: "Sretno dalje grande", dok je Lovre Kalinić dodao: "Sretno dalje dragi moj."

Riječi pohvale uputili su mu i Mario Tot, Goran Jozinović, Damir Kreilach te brojni drugi.

U svojoj bogatoj karijeri Božić je nastupao za; Zuid-West-Vlaanderen, Šibenik, Beveren, Rijeku, Šibenik, Hrvatski dragovoljac, YB Changbaishan ,Guizhou Zhicheng, Hrvatski dragovoljac, BJ Enterprises Ordabasy, Sesvete, DL Transcen, Krško, Fidelis Andriu te Trasimieno.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.