VIDEO  MARKO TOLIĆ Srušio je Dinamo pa slavio u omiljenoj majici iz Hercegovine

Marko Tolić
NK Lokomotiva Zagreb

Nogometaši zagrebačke Lokomotive u okviru 28. kola slavili su protiv Dinama.

Pobjedu je dečkima s Kajzerice donio Marko Tolić pogotkom s bijele točke, nakon što je prethodno u šesnaestercu Modrih rukom loptu dirao Nikola Moro.

Sadržaj se učitava...

Smiren je bio Marko Tolić te je Livakovića poslao u jednu, a loptu u drugu stranu za veliko slavlje. Lokosi su tako samo dva boda od mjesta koje vodi u Ligu prvaka. Ispred njih su Hajduk i Rijeka s po 51 osvojenim bodom.

Nakon utakmice veliko slavlje nogometaša Lokomotive, što na terenu, što u svlačionici. Marko Tolić kao i uvijek slavio je u svojoj sretnoj majici iz Hercegovine, točnije iz Međugorja. Uvijek je nosi ispod dresa.

Marko Tolić

U nedavnom razgovoru za hercegovina.info Marko Tolić je rekao što mu ona znači.

"Majica ima posebnu vrijednost i značenje. Kupljena je tijekom jednog od posjeta Međugorju s djevojkom. Bez vjere ne bih bio ovdje gdje jesam, niti bih bio onaj tko jesam. Mnogo puta me spašavala u najtežim trenucima, kako u nogometnom, tako i u privatnom svijetu. Sve što mi se trenutno događa sigurno nije slučajnost, već samo dio prekrasnog Božjeg puta koji je često težak i neshvatljiv, ali zato daje najslađe plodove", rekao je Tolić.

Kažimo i to kako je Tolić porijeklom iz Gruda, otkuda su njegova majka te pokojni otac kojemu posvećuje sve svoje golove.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.