MARIO PANDŽA Plan je s momčadskim treninzima krenuti 23. svibnja, a prvenstvo početkom lipnja

Stadion HŠK Zrinjski Mostar
hercegovina.info

Čelnici Nogometnog saveza BiH i predstavnici klubova BH Telecom Premijer lige danas su na video-konferenciji razmatrali mogućnosti nastavka nogometnih natjecanja.

O sastanku na kojem je predstavljen plan aktivnosti NS BiH za hercegovina.info je govorio direktor marketinga HŠK Zrinjski, Mario Pandža.

“Kao što je bilo i očekivano, danas su klubovi dobili nešto više informacija nego na onom prvom sastanku prije dva tjedna, ali smo iz objektivnih razloga sve ključne datume primorani i dalje uzimati uvjetno. Naš stav je nepromijenjen, jer se i dalje nadamo da će se natjecanje moći nastaviti i završiti. Vidjet ćemo što donose tjedni pred nama, odnosno hoće li klubovi dobiti zeleno svjetlo za početak treninga, jer je to preduvjet za nastavak prvenstva početkom lipnja”, kazao je Pandža za hercegovina.info.

Prema planu koji je predstavljen individualni treninzi bi trebali započeti sredinom svibnja, a zatim bi se ako to uvjeti dopuste započeli momčadski treninzi.

“Nakon individualnih treninga i onih na kojima bi igrači trenirali u manjim skupinama, plan je da se s momčadskim treninzima krene 23. svibnja, odnosno dva tjedna prije eventualnog nastavka prvenstva, ali opet pod pretpostavkom da će dozvolu za to dati nadležne institucije, jer ta odluka nije na Savezu i klubovima”, istaknuo je za hercegovina.info direktor markektinga HŠK Zrinjski, Mario Pandža.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.