MARIĆ Razočarani smo, imali smo priliku nakon 21 godinu

Mirko Marić
Pixsell

Ne stišava se bura nakon polufinalnog susreta kupa Hrvatske između Rijeke i Osijeka na Rujevici. Oštre kritike dolaze iz Osijeka na račun suđenja. Smatraju u upravi kluba kako su oštećeni te kako im je oteto finale i prilika za trofej nakon dugo godina. Razočarani su i igrači Plavo-bijelih.

"Baš je bio buran susret. Glave su se malo ohladile, ali i dalje smo razočarani jer smo imali ogromnu priliku ući u finale kupa i donijeti trofej u Osijek nakon 21 godine. Kao što ste i vidjeli na kraju nismo uspjeli", kaže za hercegovina.info napadač Osijeka Mirko Marić.

Svi samo pričaju o suđenju i greškama na štetu Osijeka. Je li bar netko odgovorio na pitanje zašto sudac nije koristio VAR?

"To pitanje ću ostaviti struci, sigurno će biti detaljnih analiza vezano uz ovu utakmicu", kaže Marić.

Ako stavimo suđenje po strani, je li se smjelo prokockati 0:2? Je li se ipak od trenutka drugog gola moglo bolje postaviti na terenu i doći do finala?

"Sigurno da bez obzira na sve, ne bi smjeli tako prosuti dva gola prednosti. Činjenica je da su oni nama zabili tri gola iz dvije prilike. Mislim da nas je taj jedanaesterac presjekao i nakon toga smo  potonuli."

Trofej je izgubljen, ostaje prvenstvo. Budući da znamo da se ni tamo ne može do titule, vlada li u Osijeku razočarenje?

"Trofej je izgubljen, ali i dalje mislim da možemo ovu sezonu okončati uspješno. Još je deset utakmica ispred nas, a drugo mjesto na tablici koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka i dalje dostižno. Nadam da će se u nama probuditi inat i da ćemo pokazati da možemo završiti uspješno prvenstvo", rekao je Mirko Marić za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.