KUP BIH Zrinjski Tekstilcu utrpao sedam komada, Široki minimalno slavio u Gabeli, Velež rutinski u Brčkom

GOŠK - Široki
NK Široki

Danas su odigrane utakmice 1/16 nogometnog Kupa Bosne i Hercegovine. Većih iznenađenja koja se u Kupu često znaju dogoditi nije bilo, osim susreta Rudara iz Prijedora i Olimpika, gdje su domaći razbili premijerligaša s visokih 4:0.

Mostarski Zrinjski u Derventi je slavio kod Tekstilca rezultatom 1:7. Strijelci za Plemiće u ovom susretu bili su Filip Arežina, Miljan Govedarica, Petar Kunić te tri čak četiri puta Anes Mašić. Za domaće je pogodio Maksimović. U malom hercegovačkom derbiju Široki Brijeg je minimalnim rezultatom svladao GOŠK u Gabeli. Jedini strijelac za momčad s Pecare bio je reprezentativac Branimir Cipetić. 

Velež je bez većih problema prošao gostovanje u Brčkom. Slavili su igrači Feđe Dudića nad Dizdarušom rezultatom 0:3, a strijelci za Rođene bili su Pršeš, Zvonić i Ćatić.

Plavi s Grbavice imali su nešto teži zadatak u gostima kod Budućnosti iz Banovića, no, nisu igrači Amara Osima dopustili iznenađenje. Slavio je Željezničar 1:2. Tuzla City neokrznuta je prošla protiv Novog Grada, u pobjedi 0:2 oba pogotka za "Građane" postigao je Ramić. 

GOŠK - Široki

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.