VIDEO  JUNAK VEČERI Obrana vrijedna trećeg pretkola Europske lige

Ivan Brkić
HŠK Zrinjski

Zrinjski slavi, Mostar slavi, čuje se i pjesma mostarskih Ultrasa ulicama grada. Velika predstava nogometaša Mladena Žižovića večeras u Ljubljani na stadionu Stožice. Gubili su dva puta, dva puta se vraćali i na kraju slavili.

Nakon ovakve utakmice teško je nekoga izdvojiti. Nakon što je protiv Mladost iz Doboja Miloš Filipović asistirao dva puta, za dva pogotka, večeras je to učinio za jednu asistenciju više. Sva tri gola pala su nakon njegove asistencije. Velika noć i za Nemanju Bilbiju koji je nakon male krize na početku sezone proradio i teško će ga biti zaustaviti.

O Ivančiću također ne treba trošiti puno riječi. Od Irfana Hadžića Zrinjski je nasušno trebao pravog napadača, gol igrača i dobio ga je. I ostatak momčadi je odigrao na visokom nivou. Posebne zasluge sigurno idu i kondicijskom treneru Borisu Kajanu. Nije se osjetio pad u produžetcima.

No, jednog čovjeka svakako treba izdvojiti, a to je Ivan Brkić. Dugi oporavak od teške ozljede, rehabilitacija, i povratak. I to u kakvom stilu. Na vrata je stao protiv Differdangea, zbog ozljede Horkaša i sačuvao čistu mrežu. Sačuvao ju je i protiv Mladosti u prvenstvu. Večeras je primio dva zgoditka, no, tu nije ništa mogao.

Sadržaj se učitava...

No, kada je bilo najpotrebnije u 89. minuti susreta maestralno brani udarac Ivanoviću, što će se na kraju ispostaviti da je obrana vrijedna 3. pretkola Europske lige.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.