IGOR ŽURŽINOV Koronavirus nije bezazlena bolest, osjetio sam to na svojoj koži

Igor Žuržinov
Ilustracija / hercegovina.info

Bivši nogometaš Igor Žuržinov zaražen je koronavirusom, potvrdio nam je osobno u razgovoru za hercegovina.info.

"U subotu sam osjetio prve simptome, izgubio sam osjet okusa i mirisa, osjetio sam glavobolju, bolove u prsima i povišenu temperaturu. Pokušao sam lijekovima smanjiti temperaturu, ali nisam uspio. Zatim sam pozvao liječnika i testiran sam na koronavirus. Test se pokazao pozitivnim i sada se nalazim u izolatoriju u Rodoču", kazao je za hercegovina.info Igor Žuržinov.

Ovaj bivši nogometaš koji je najbolje partije pružao u dresu Zrinjskog hvali dobre uvjete smještaja u mostarskom izolatoriju. Kako sam kaže ima tri obroka dnevno, a u istom je smješteno sedam osoba. Prema njegovim riječima pet ih kao i on ima simptome koronavirusa, dok su dvije pozitivne, ali bez simptoma.

"Stalno vrtim film u glavi i pokušavam doznati od koga sam dobio virus i dalje mi nije jasno. Na svojoj koži sam osjetio kako koronavirus nije bezazlena bolest i pozvao bih ljude da se paze kako se ne bi zarazili", istaknuo je Žuržinov i dodao:

"Sada se osjećam malo bolje, ali još uvijek imam temperaturu".

Lijevi bočni je u karijeru, osim za Zrinjski, još igrao za Dinamo iz Pančeva, OFK Beograd, Slaviju, Istru 1961, Borac te za bihaćko Jedinstvo u kojem je i završio karijeru 2014. godine. Sada je trener u Školi nogometa Tiki-Taka.