HORKAŠ ZA HERCEGOVINA.INFO Zahvaljujem se svima u klubu, nadam se da će Zrinjski osvojiti titulu

Utakmica Velež Zrinjski
Hercegovina.info

Mladi vratar zagrebačkog Dinama Dinko Horkaš, koji je u HŠK Zrinjski bio na posudbi, danas je i službeno napustio klub s Bijelog Brijega. Upravo je na putu za Zagreb, a kako nam je rekao ni sam ne zna da li ostaje u Dinamu ili ide na posudbu.

"Upravo putujem za Zagreb, pa ćemo vidjeti s klubom kako će se situacija rasplesti. Danas ili sutra bi se sve trebalo riješiti. Želim se zahvaliti svim ljudima u Zrinjskom i klubu što mi je ukazao priliku. Nadam se da sam opravdao njihova očekivanja. Također zahvaljujem se svojim suigračima i želim im puno sreće u nastavku njihovih karijera, ali i u nastavku sezone, nadam se da će osvojiti titulu", rekao je Horkaš za hercegovina.info.

I iz HŠK Zrinjski zahvalili su se mladom vrataru na devet prethodnih mjeseci.

"HŠK Zrinjski se zahvaljuje i želi sve najbolje u nastavku karijere Dinku Horkašu, koji je prethodnih devet mjeseci proveo u našim redovima kao posuđeni igrač GNK Dinamo Zagreb. Sretno Dinko", stoji u objavi mostarskog kluba.

Sadržaj se učitava...

Kažimo kako je Horkaš doveden kao zamjena za ozlijeđenog Ivana Brkića, koji je ponovno na vrata Plemića stao protiv Differdangea, uoči kojeg je mladi Horkaš ozlijedio rame. S obzirom da je Brkić sigurna jedinica, a Horkašu trebaju minute, logičan je potez kluba iz Maksimira koji ga je povukao s posudbe. Prijelazni rok u Hrvatskoj traje još sedam dana, točnije do 19. listopada i sigurno će uskoro biti poznato gdje će ovaj talentirani vratar nastaviti čuvati mrežu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.