VIDEO  HAJDUK SLAVIO U MAKSIMIRU Mladić iz Tomislavgrada junak derbija

Hajduk, Dinamo
Goran Stanzl/PIXSELL

Odličan derbi večeras su na Maksimiru odigrali Dinamo i Hajduk. Slavili su nogometaši Hajduka rezultatom 2:3 u i sadržajnoj i zanimljivoj utakmici.

Poveo je Dinamo preko Luke Ivanušeca nakon velike pogreške Juranovića.

Sadržaj se učitava...

Imali su prigodu nogometaši Hajduka poravnati rezultat u minuti. Nakon igranja rukom Ademija, Bebek je pokazao na bijelu točku, no Caktaš je promašio.

No, nekoliko minuta kasnije Hajduk dolazi do poravnanja. Eduok odlično odlaže lotu za mladog Marija Čuića a ovaj fantastično pogađa dalji kut Livakovića.

Sadržaj se učitava...

U 45. minuti Gojak nakon laktanja Dimitrova zarađuje drugi žuti i ostavlja svoju momčad na cjedilu. Rezultatom 1:1 se odlazi na odmor.

U nastavku Mamić uvodi Mislava Oršića koji mu 61. minuti vraća pogotkom. Ponovno je veliku pogrešku napravio Juranović koji se poskliznuo.

Sadržaj se učitava...

No, Dinamo nije izdržao s igračem manje. U 81. minuti Hajduk je opet izjednačio, a opet je pogodio 19-godišnji mladić iz Tomislavgrada Mario Čuić. Nakon ubačaja na drugu vratnicu obrana Dinama je zaspala, Caktaš je dobio skok i prebacio loptu na drugu vratnicu gdje je Čuić bio sam kao duh i s dva metra samo glavom zakucao u mrežu.

Sadržaj se učitava...

U 86. minuti potpuni preokret. Nakon ubačaja Krekovića i gužve, autogol je zabio Theophile.

Sadržaj se učitava...

Nakon ova tri boda, Hajduk je došao na samo bod zaostatka za Rijekom koju dočekuje u sljedećem kolu na svom travnjaku.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.