EVO ŠTO KAŽU Miletić i Juričić u Izraelu pozitivni, a u BiH dva puta negativni

Luka Miletić Luka Juričić
FK Željezničar

Ermin Zec, Luka Miletić i Luka Juričić negativni su na koronavirus, objavio je službeno FK Željezničar na svojim službenim stranicama. 

Prava ludnica događala se posljednjih dana u sarajevskom klubu. Uoči puta u Izrael koronavirus je najprije potvrđen kod šest igrača Željezničara, te je Amar Osim morao na put bez njih. Po dolasku u Izrael napravljeno je novo testiranje koje je pokazalo još četiri pozitivna igrača kao i pomoćnog trenera Željezničara. 

Zbog toga je utakmica u Izraelu otkazana te su pozitivni igrači odmah morali napustiti zemlju. Među pozitivnima u Izraelu su bili i Miletić te Juričić.

Po objavi medija da su pozitivni, hercegovina.info bila je u kontaktu s čitlučkim dvojcem koji su nam rekli da se sve vrijeme osjećaju odlično.

"Mi zaista nismo osjetili ni najmanji simptom. Osjećali smo se odlično i samo smo željeli obaviti novo testiranje. Jednostavno smo znali da će ovakav rezultat biti", kratko su nam danas rekli igrači Željezničara.

Luka Miletić Luka Juričić

Po dolasku u Sarajevo većina igrača je ponovno testirana, te su testiranja pokazala kako su Ermin Zec, Luka Juričić i Luka Miletić negativni na koronavirus.

Ovim slučajem postavlja se pitanja hoće li se u svijetu sporta sve češće događati ovakve stvari, u koje testove vjerovati, te je li možda ostavljen prostor za manipulacije i namještanja u što iskreno ne želimo vjerovati.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.