ELVIS MARGETA Cilj je biti u vrhu, a ako se ukaže prilika i napasti prvo mjesto

Elvis Margeta
Događajnica

Nogometaši Brotnja jučer su počeli s pripremama za novu sezonu koja u 2. Ligi FBiH-Jug kreće 8. kolovoza.

Trener Elvis Margeta jučer je obavio prozivku igrača, a momčad su došli pozdraviti i predsjednik kluba Dario Pehar te član uprave proslavljeni vratar nogometne reprezentacije Hrvatske Vladimir Vasilj.

Elvis Margeta

Prozivka u HNK Brotnjo/ FOTO: Događajnica

"Jučer smo obavili prozivku, a danas krećemo s trenažnim procesom. Radit ćemo četiri puta tjedno, uz jednu prijateljsku utakmicu svakih sedam dana ukoliko nam to situacija dozvoli", kaže za hercegovina.info trener Brotnja Elvis Margeta.

Kakav igrački kadar imate na raspolaganju?

"Moram reći kako nas niti jedan igrač od prošle godine nije napustio. Jučer su nam se priključila i dva nova momka. Radi se o Kristijanu Domgjonaju te Josipu Gakiću. Kristijan je prošao sve kategorije Zrinjskog, dok je Josip domaći dečko iz Čitluka, ali nam stiže iz juniora Širokog Brijega."

Elvis Margeta

Predsjednik Brotnja Dario Pehar/ FOTO Događajnica

U Čitluk ste došli kao rezultat suradnje Zrinjskog i Brotnja koja je uspostavljena. Može li se dogoditi da neki igrači iz Zrinjskog pojačaju redove Brotnja za narednu sezonu?

"Naravno, na tome se intenzivno radi. U razgovoru smo s ljudima u klubu. Vidjet ćemo s kim trener Žižović možda ne računa i tko nije u prvom planu i tko bi trebao na neko kaljenje ili posudbu. Svakako je za očekivati pojačanja."

Koliko je važna pomoć vašeg suigrača iz Hrvatskog Dragovoljca Vladimira Vasilja kada je u pitanju rad s vratarima?

Elvis Margeta

Vladimir Vasilj/ FOTO: Događajnica

"Ma to se ne treba ni spominjati. Znate i sami tko je Vladimir Vasilj i koliko će njegovi savjeti i pomoć u pripremi treninga značiti. Mogu vam otkriti da bi i na vratarsku poziciju trebalo doći jedno pojačanje."

Koji su ciljevi Brotnja u narednoj sezoni?

"Cilj je biti u samom vrhu, a ukoliko se ukaže prilika napast ćemo prvo mjesto i ulazak u viši rang. No, puno će toga ovisiti o eventualnim kvalitetnim pojačanjima. Iskreno se nadam da će nam se uskoro pridružiti", rekao je Elvis Margeta u razgovoru za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.