DUBROVČANI NA POGON ŠIROKOBRIJEŽANA Gašpar: Lakše mi je otkad je stigao Hrkać

Malonogometaši dubrovačkog Squarea izborili su polufinale doigravanja za prvaka 1. HMNL.

Slavio je Square sinoć no svom parketu protiv Crnice iz Šibenika rezultatom 7:3 te tako izborio polufinale u kojem Dubrovčane očekuje težak protivnik, a to je aktualni prvak Hrvatske momčad Novo Vrijeme Apfel iz Makarske.

Momčad ove sezone ide i na pogon dva Širokobriježanina, Mirka Hrkaća te mladog Blage Gašpara.

"Sezona je jako dobra. Ušli smo u doigravanje kao četvrtoplasirana ekipa što je za nas zadovoljavajuće. U četvrtfinalu smo dobili prednost domaćeg terena, ali i protivnika po mjeri momčad Crnice. Slavili smo, no, utakmica je bila dosta teška. Bilo je jako puno nervoze i loših odluka sudaca, ali na kraju smo hvala Bogu prošli u polufinale", kaže Blago Gašpar za hercegovina.info.

Polufinale Dubrovčani igraju u Makarskoj u ponedjeljak 13. srpnja.

"Moram biti iskren, Novo Vrijeme je u tom susretu favorit. U regularnom dijelu prvenstva su završili na prvom mjestu i dvostruki su aktualni prvaci. No, i mi se imamo pravo nadati pobjedi. Ove sezone smo slavili protiv njih dva puta, i u Makarskoj i u Dubrovniku. Imamo i mi svoje šanse i ja vjerujem da ćemo se plasirati u finale."

MNK Square,Blago Gašpar,Mirko Hrkać

Mirko Hrkać

Prošlu sezonu Gašpar je u Dubrovniku proveo "sam", a ove godine u svlačionici je dobio pojačanje iz Širokog Brijega, Mirka Hrkaća.

"Puno mi je lakše ove sezone. Prošlu sam sezonu bio sam i bilo mi je dosta teško. Ove godine mi je došao prijatelj iz Širokog Brijega Hrkać. Imam društvo i što se kaže nekoga svoga tko me razumije i puno mi je lakše", rekao je Blago Gašpar za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.