BIJELI BRIJEG SE "ŠMINKA" ZA EUROPU Evo što se radi na stadionu HŠK Zrinjski

Stadion HŠK Zrinjski
hercegovina.info

Nogometaši Zrinjskog za točno sedam dana u okviru kvalifikacija za grupnu fazu Europa lige na svom stadionu ugostit će momčad Differdange FC 03 iz Luksemburga.

Osim što je radno u momčadi Mladena Žižovića radno je i na stadionu. U klubu s Bijelog Brijega posvećeni su radovima i "šminkanju" stadiona, kako bi zadovoljili kriterije UEFA-e, koje krovna nogometna kuća traži za ovu fazu natjecanja.

"Za razliku od prošle godine kada smo uoči nove sezone krenuli s radovima na reflektorskoj rasvjeti te postavljanju elektronskih brojača na ulazima i sustavu videonadzora, ovog puta u pitanju su dosta manji radovi koji su ipak nužni kako bismo prvu europsku utakmicu mogli igrati u Mostaru. Riječ je o određenim preinakama u svlačionicama, zatim u sobi za doping kontrolu, kao i kontrolnoj sobi. Prostor za predstavnike medija sada će biti lijevo od VIP sektora, komentatorske pozicije desno, a odmah do njih i TV studio, rekao je za hercegovina.info glasnogovornik HŠK Zrinjski Mario Pandža.

Utakmica Zrinjski - Differdange FC 03 igra se 27. kolovoza s početkom u 20 sati. Kao i utakmice domaćeg prvenstva i utakmice u Europi za sada će se igrati bez prisustva gledatelja uz sve epidemiološke mjere.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.