Duvnjak zbog problema s očima napustio reprezentaciju

Domagoj Duvnjak, handball-planet, Najbolji rukometaš 2013, glasovanje, Domagoj Duvnjak, Domagoj Duvnjak, Igor Vori, Slavko Goluža, rukomet, pripreme hrvatske rukometne reprezentacije, Europsko prvenstvo u Danskoj, Hrvatska, bjelorusija, rukomet, Europsko prvenstvo u Danskoj, kauboji, Slavko Goluža, rukometna reprezentacija hrvatske, Hrvatska, rukomet, Domagoj Duvnjak, titula, Domagoj Duvnjak, Slavko Goluža, SP u Kataru, pripreme hrvatske rukometne reprezentacije, kauboji, rukomet, Katarina Zovko Ištuk, Hrvatska, rukomet, hrvatski rukometaši, kauboji, rukomet, rukomet Hrvatska, rukomet, kauboji,  ždrijeb za EP, rukomet, Hrvatska, Argentina, argentina-hrvatska, Olimpijske igre, rukomet, Olimpijske igre, Hrvatska zemlja, Domagoj Duvnjak, Domagoj Duvnjak, rukometaš, Domagoj Duvnjak, EP rukomet, kauboji, hrvatska rukometna reprezentacija

Duvnjak je napustio reprezentaciju zbog problema s očima.

Duvnjaku je problem s očima otkriven na pregledu kod dr. Gabrića nakon čega je hrvatski reprezentativac otputovao u Kiel gdje će ga pregledati specijalist. U reprezentaciji nisu željeli otkriti o kakvom se problemu radi dok se ne obave pregledi u Njemačkoj.

Hrvatski izbornik Slavko Goluža tako je ostao na samo dva razigravača Josipu Valčiću i Igoru Karačiću, ali to se ipak ne bi trebalo osjetiti u dvobojima protiv ipak slabašnih Nizozemaca i Turaka.

Hrvatski rukometaši otvorit će kvalifikacije dvobojem protiv Nizozemske u četvrtak u Koprivnici, a u nedjelju gostuju u Turskoj. Prva dva dvoboja u kvalifikacijama za EP, ujedno su i pripremni susreti za nastup na Svjetskom prvenstvu, koje će se u siječnju i veljači održati u Kataru.

izvor: hrt.hr