Branitelji HSS-a ministru Matiću: Rođeni ste političar! Gledate nas u oči i lažete!

Zagreb, prosvjed, branitelji, Fred Matić, branitelji, branitelji, prosvjed, zahtjevi, Zagreb

! Prava ,,Kumrovečka škola"!
Reći da se braniteljima ne uskraćuju prava je notorna laž izrečena od strane ministra Matića jer će od 1.siječnja 2015. izmjenama zakona biti ugrožena stečena prava umirovljenih hrvatskih branitelja! Pitamo Vas ministre zbog čega i u čijem interesu? Floskula je da je to Europa tražila kako nam često Kukuriku Vlada pravda svoje odluke koje idu na štetu hrvatskih građana i Hrvatske! Pitamo Vas da li uzimate hrvatskim braniteljima koji su stvarali hrvatsku državu da biste dali onima ,,koji nemaju ni PTSP" odnosno četnicima, teritorijalcima i ostalim pripadnicima srbočetičkih snaga koje su rušile i palile po Hrvatskoj?

Žalosno je da ministar branitelja cijelo vrijeme svog mandata radi na izjednačavanju prava onih koje bi trebao zastupati-hrvatskih branitelja i onih koji očito želio zastupati-četnika,teritorijalaca i sl.

No ništa čudno od osobe koja je čudesno ozdravila od PTSP-a! Jedan od rijetkih ako ne i jedini u Hrvatskoj! No vjerujte ministre, svaki oboljeli branitelj bi ozdravio uz terapiju od 16-i više tisuća kuna koje Vi primate mjesečno kao ,,terapiju"!
Vaša Vlada na čelu s Milanovićem cijelo vrijeme pokušava ,,izjednačiti" krivnju i Domovinski rat prikazati građanskim ratom u kojem su sve strane krive!
Zbog Vas i Vaše Vlade branitelji svakodnevno umiru od karcinoma, srčanih i moždanih udara jer ste Vašim djelovanjem stigmatizirali hrvatske branitelje i Domovinski rat! Neće nas za 70 godina biti 28.000 kao što je danas korisnika partizanskih mirovina!

Vaša ostavka koju traže branitelji bila bi samo mala satisfakcija za sve zlo koje ste nam učinili zajedno sa svojim suradnicima!
U Osijeku 22.listopada 2014.

Organizacija branitelja HSS-a
Hrvatski sokol Osječko-baranjske županije

Damir Lukač, predsjednik