Nikolina Mustapić Pandža: Sa turnirom u Mariboru smo zaokružili uspješnu sezonu

ŽKK Zrinjski 2010, žkk široki, kosarka, Nikolina Pandža, ŽKK Zrinjski 2010, Nikolina Pandža, ŽKK Zrinjski 2010, Nikolina Mustapić Pandža, ŽKK Zrinjski 2010
...na međunarodnom turniru u Mariboru. Kako je to izgledalo u Mariboru za naš portal govori trenerica Zrinjskog 2010 Nikolina Mustapić Pandža:

Sa turnirom u Mariboru smo zaokružili vrlo uspješnu sezonu Kluba. Juniorska selekcija je nastavila uspješan niz i osvojeno treće mjesto je kao šlag na kraju ove natjecateljske sezone.

Moramo se zahvaliti organizatoru na gostoprimstvu i vrhunskoj organizaciji kako košarkaskog tako i onog dijela turnira van parketa. Što se tiče same igre i onog što su cure pokazale, moram biti prezadovoljna. Igrali smo fantastično protiv ekipa koje su vrhunski pripremljene i čije su igračice dio reprezentacije svojih država.

Pokraj svih njih naša igračica Blazenka Rezo je ta koja je osvojila titulu najboljeg strijelca turnira na što sam kao trener jako ponosna! Zahvaljujem se svima koji su nam jednim dijelom pomogli i omogućili odlazak na Međunarodni turnir. Također se zahvaljujem vašem portalu koji nas je medijski pratio tijekom čitavog turnira. Ovim putem najavljujemo nastup naše kadetske i predkadetske selekcije na turniru u Konjicu na kojem se natječe 11 klubova. Nadamo se pozitivnom rezultatu!

HERCEGOVINA.info