Slišković preuzeo Novi Pazar, debi protiv Crvene zvezde

Baka Slišković, Igor Štimac, HNS, kritika, Baka Slišković, Island, SP Brazil, Hrvatska, hrvatska-island, Baka Slišković, komentar, Baka Slišković, Hajduk, stanko poklepović, Baka Slišković, komentar, SP u Brazilu, Brazil-Hrvatska, Blaž Slišković, Hajduk, baka, Baka Slišković, Blaž Slišković, blaž  slišković baka, interview, blaž baka slišković, južna koreja, izbornik, NK Široki Brijeg, Blaž Slišković, Slaven Musa, Dinamo, blaž  slišković baka, Baka Slišković

javlja goal.com!

Nakon otkaza koji su čelnici superligaša iz uručili Dragiju Kanatlarovskom Novi Pazar je vrlo brzo našao zamjenu. Iako se nagađalo kako će klupu preuzeti nekadašnji hrvatski reprezentativac Robert Jarni, zamjenu su ipak našli u Sliškoviću, koji je još na sudu s Hajdukom zbog neisplaćenih plaća.

Novi Pazar je u prošlom 4. kolu u gostima izgubio od OFK Beograda rezultatom 3:2, dok je u subotu na svom terenu poražen od Mladosti iz Lučana rezultatom 2:1. Novopazarci nakon pet odigranih kola zauzimaju 9. mjesto na tabeli sa 7 osvojenih bodova, a u narednom 6. kolu gostovat će na beogradskoj Marakani u meču s drugoplasiranom Crvenom zvezdom.

Igračku karijeru Slišković je počeo u Veležu, a završio je 1998. godine u Zrinjskom iz rodnog Mostara, a tijekom reprezentativne karijere Baka je upisao 26 nastupa za Jugoslaviju i tri za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.