HKK Zrinjski: Protiv Borca nastaviti niz

Evo što o ovom važnom susretu za mostarske košarkaše kažu Edi Sinadinović i šef struke Nedjeljko Zelenika za naš portal.

Edi Sinadinović:

Puno toga ovisi o nama, tj. kako ćemo mi ući u ovu utakmicu. Ukoliko uđemo u utakmicu kao što smo ušli recimo protiv Čapljine u trećoj četvrtini onda se ne moramo brinuti za rezultat. Favoriti smo u toj utakmici, odlično smo se pripremili tijekom cijelog tjedna, struka je odradila odličan skauting protivnika i očekujem pobjedu nad Borcem u subotu.

Nedjeljko Zelenika:

Bit će jedna teška utakmica jer je momčad Borca jedna mlada i poletna ekipa koja je na okupu par godina. Sa druge strane osobno mislim da su nam u ovom trenutku oni protivnici po mjeri i bit će nam puno lakše nego što je bilo u prethodnim domaćim utakmicama. Mi smo se dobro pripremili, skautirali smo protivnika i nadam se da ćemo dobiti tu utakmicu.

Trener je još istakao: Ugodno sam se iznenadio brojem gledatelja na zadnjim utakmicama, i naravno da bih osobno volio da ih dođe još više da nas podrže i u ovoj za nas vrlo važnoj utakmici.

Utakmica HKK Zrinjski-KK Borac igra se u subotu sa početkom u 17 sati u dvorani na Bijelom Brijegu. Cijena ulaznice je 3 km.

hercegovina.info