NK Široki: U napadu jadnjikavo, 
u sredini vodnjikavo i u obrani šupljikavo

Onima koji su uživo ili u TV prijenosu gledali igru Širokobriježana na Kamberovića polju protiv ne baš strašnoga Čelika nameće se zaključak: u napadu je momčad s Pecare igrala jadnjikavo, u srednjem redu vodnjikavo, a u obrani šupljikavo! Rezultat je 1:2 poraz, zaslužen. S time se slaže i trener Slaven Musa:

Dogovor nije proveden

- Znali smo što može Čelik, čini se kako nismo znali što mi možemo. Imali smo dogovor, no nismo ga proveli. Oba pogotka primili smo nakon grubih individualnih pogrešaka, koje je kaznio taj "mali" Mešanović. Kod prvoga Ješe je krivo reagirao, kod drugog Mešanović je izbacio je iz igre dvojicu - trojicu naših igrača, stvorio prostor za udarac i... Zasluženo smo kažnjeni za te pogreške. Sličnih rupa uočio sam i protiv Radnika. Ukupno smo servirali na dar pobjedu Čeliku, koji sam nije nešto posebno učinio. Musa kaže kako je možda prerano tražio progresiju u igri, očekujući brža i preciznija proigravanja:

Bolji u nastavku

- Sve je to izostalo u prvih 45 minuta. U nastavku smo ipak zaigrali bolje, brže i odlučnije. posebice nakon ulaska Šilića, koji je unio agresivnost i kroz posjed lopte razigravao ostale. Danas ću pogledati snimku utakmice, kasnije ćemo je svi analizirati. Očito je kako nas čeka jako puno posla, ali nije vrijeme praviti drame. Prisiljeni smo ovo što prije zaboraviti i kroz rad ispraviti. Uvjeren sam kako će i biti tako. Poraz u Zenici već je treći službeni ove sezone, svaki put s pogotkom razlike, ali svaki put i zaslužen. Osvojena su samo četiri boda, zaostatak za vodećim na ljestvici već je golemih šest bodova, istaknuo je Musa za Večernji list