FOTO/VIDEO  “Ne mogu vjerovati da sam tog čovjeka nekad voljela, tjerao me da živimo s njegovom ljubavnicom”

Tjerao me da živim s njima, i da to prihvatim. Pravio me budalom, govorio da sam poludjela otkako sam rodila djecu. Tako sam ga jednom upratila i našla s ljubavnicom. On me pred njom tukao. Podnijela sam kaznenu prijavu. No, morala sam odbiti svjedočenje, jer me prisilio na to. Nikada nije davao alimentaciju, pa sam ja to sudski zatražila. No, to ga je učinilo još bjesnijim i više nasilnim, nakon toga val nasilja se ponovio - ispričala je 44-godišnja Sarajka VP u potresnoj ispovijesti koju je u subotu objavio Dnevni avaz

Tom listu ona se obratila nakon što više, kako kaže, imala kome drugom, a zbog zlostavljanja koje trpe ona i njezina 8-godišnja kćerka.

- Moj život svaki dan visi o koncu. No, preksinoć zaista sam pomislila da je sve gotovo i da jutro neću živa dočekati. Muškarac, za kojeg sam kasnije od policije saznala da je moj bivši muž S. P. (44), od 19 do 20.30 sati nogama i rukama lupao je na vrata i pokušavao provaliti, ispričala je jučer koz suze Sarajka V. P. (38), koja se nakon višegodišnjeg obiteljskog naslije odlučila obratiti medijima.

V. P navodi da je njena situacija još gora jer je, kako tvrdi, njezin bivši muž i nasilnik policijski službenik Direkcije za policijsku koordinaciju BiH. Kako bi dokazala sa čime se suočava, ona je odlučila snimiti pokušaje njenog muža da provali u stan. Snimak na kojem se vide lupanje na vrata i njezini pozivi policiji, objavljen je na internet-portalu Dnevnog avaza.

- Policija se na sve ovo oglušila jer je on policijski službenik. Štite njega, umjesto mene – kaže.

- Ne mogu više izdržati život u vječitom strahu strepeći za svoj život. Bili smo 16 godina u braku i prije sedam godina smo se razveli. Naš 16-godišnji sin pripao je njemu, a sa mnom je ostala osmogodišnja kćerkica koja prolazi kroz pakao zajedno sa mnom. Stan je zajednički, ali on me uporno pokušava istjerati iz njega. Tukao me u braku i ne mogu vjerovati da sam nekada ovog čovjeka voljela – govori ova 38-godišnja žena brišući suze s lica, dok ju je kćerka pokušavala utješiti riječima: “Mama, nemoj plakati!”