5 stvari koje kvare seks

Stop
Stop
Koliko god žena uživala u seksu, neke situacije i radnje jednostavno nisu prihvatljive. Njihovom pojavom opada nam seksualna želja i ako smo i započeli sa samim činom, najradije bi taj tren i prestali.

Istraživanja su pokazala, suprotno onome što muškarci misle, da sljedećih 5 stvari u seksu nikako nisu za poželjeti.

1. Agresivni prsti

Prilikom seksa muškarci poradi umora ili produljivanja trajanja samog čina, znaju se koristiti i prstima. Ako zamjene radnje penisa s jezikom, teško da će se koja žena pobuniti, ali kada ulogu preuzmu prsti, često zna doći do problema. U žaru strasti i pokušajima da što bolje udovolje svojoj partnerici, znaju biti poprilično agresivni s prstima. Divlja i snažna penetracija penisom nije isto što i s prstima. Nokti i nakit također mogu biti kvaritelji atmosfere prilikom zadovoljavanja tako nježnog i osjetljivog organa kao što je vagina.

2. Nehigijena

Muškarci uglavnom misle kako ih žene ne vole oralno zadovoljavati, ali vjerojatno nisu ni promislili zbog čega je to tako. U većini slučajeva se pokazalo da su upravo oni krivci jer se ne brinu dovoljno o higijeni svojih intimnih dijelova. Čist penis i njegovo okolno područje teško može biti ikome odbojan tijekom seksa i definitivno jamči uspjeh i zadovoljstvo objema stranama.

3. Dugo trajanje seksa

Bez obzira na uvriježeno mišljenje da seks treba trajati dugo i da žene ne vole 'na brzaka', istina je ipak malo drugačija. Naravno da svi vole što duže uživati u tom jedinstvenom osjećaju zajedništva s voljenom osobom, ali i tada treba imati mjeru.

Neminovno je da se pojavi monotonija i dosada pri jednom takvom odnosu stoga ako i volite duže, potrudite se da traje dovoljno dugo, a ne predugo.

4. Dugo trajanje oralnoga seksa

Ako dugo oralno zadovoljavate partnera nećete postići čvršću erekciju niti odgoditi ejakulaciju. Možete jedino biti sigurni da će vas u većoj mjeri boljeti vilica i vrat.

5. Seks bez priče

Tišina partnera prilikom seksa često je znak ženi da on ne uživa dovoljno. To naravno ne mora biti istina, ali je puno opuštenija atmosfera i ugodniji osjećaj kada čujete stenjanje svog partnera. Tada možete biti sigurni da sve prolazi u najboljem redu, jer teško da se neko može prisiliti na duboko disanje, uzdisaje ili pokoji seksi kompliment, ako uistinu to ne osjeća i ne misli.

Izvor: she.hr