Javile se niške konobarice: Da smo htjele da ih silujemo, Makedonci nam ne bi pobjegli!

Nišlije su se uvrijedile jer smatraju da su sasvim dovoljni da zadovolje seksualnu glad ovdašnjih žena, a nije pravo ni Nišlijkama koje tvrde da njihovim čarima ne bi odolio nijedan Makedonac, pišu srpski mediji.

Direktnih dokaza seksualnog zlostavljanja makedonskog navijača, koji se požalio da je bio umalo silovan kada je prenoćio u stanu niške konobarice, još uvijek nema. U niškoj Policijskoj upravi Telegrafu je potvrđeno da nikakvu prijavu o seksualnom napadu na makedonskog državljanina nisu dobili.

Informacija o navodnom „incidentu" u Srbiju je stigla je iz makedonskih medija, ali niko ni od njih nije objavio identitet  navijača kojeg je „propustila kroz šake" niška konobarica.

Međutim, i bez toga priča o seksualnom napadu na makedonskog navijača naljutila  je Nišlije, kojima je ugrožena seksualna reputacija.
S druge strane, niške konobarice  odbacuju odgovornost za seksualno zlostavljanje makedonskog navijača, ali ističu i slijedeće: Da smo ih htjele, nijedan nam ne bi odolio!

- U našem kafiću su bili svakodnevno, baš su bili fini momci, nisu pravili probleme, ali da budemo poštene, nisu oni baš toliko zgodni da bismo na njih nasrtale - kaže konobarica iz kafea „Pleasure".

U nevjerici je i posluga u kafiću „Galerija".
- Umrla sam od smijeha kada sam saznala da su se Makedonci žalili da su ih naše devojke napale.

Garantiram da im se ne bi uopče opirali, pa svi znaju da su Nišlijke ljepotice - uvjerena je konobarica iz „Galerije". Njena kolegica iz kafea „Divine" ,takođe, sumnja u priču makedonskog navijača.

- Prosto mi je nevjerojatno da pored ovolikih naših momaka naše devojke čekaju da im dođu Makedonci pa da nasrnu na njih. Ko je još to vidio, da devojka siluje momka. Mora da je ta naša kolegica neka razbijačica kad se taj Makedonac od nje jedva obranio - kaže ova devojka.


(Telegraf.rs)