Mijo Jelić: Posudba Špehara ravna spekulaciji o Krstanoviću

Mijo Jelić, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, Mijo Jelić, NK Široki Brijeg, Mijo Jelić, optužba, Mijo Jelić, General Mijo Jelić, General Mijo Jelić, Mijo Jelić, optužnica, Zlatan Mijo Jelić, presuda, Presuda u Hagu
...s Dinamom, ne čudi što dosta spekulacija i dalje na Pecaru "dovodi" igrače iz Maksimira.

Nakon Ivana Krstanovića, koji nije bio zadovoljan pod vladavinom Krunoslava Jurčića, sada se i jedan mlađi igrač Modrih seli u Široki Brijeg. Riječ je o 17-godišnjem Dini Špeharu, drugom najmlađem strijelcu HNL-a nakon Matea Kovačića, sinu bivšeg hrvatskog nogometaša i čelnika Osijeka Roberta Špehara. Predsjednik kluba Zlatan Mijo Jelić opovrgnuo je takve natpise.
- Nema ništa od toga, to je priča kao i ona s Krstanovićem..., mada nije isključeno da s Dinamom porazgovaramo o posudbi nekog igrača. Ali u Dinamu su trenutačno na kolektivnom odmoru, pa ćemo moći sjesti tek tamo od 13. siječnja kada oni dolaze na pripreme u Međugorje. Je li Špehar uopće zanimljiv drugo je pitanje. Podsjećamo, Široki traga za napadačem koji bi efikasnost podigao na višu razinu, ne za neiskusnim igračem, pa makar i velikoj nadi hrvatskog nogometa.
- Ne vjerujemo da bi nam on bio to rješenje, jer trenutačno mi već imamo mladih igrača koji mogu igrati u napadu, prokomentirao je Jelić i tu mogućnost.
Dakle, potraga za napadačem se nastavlja, možda i drugdje, izvan Maksimira.
- Nećemo se žuriti, ako ne nađemo ništa kvalitetno, nećemo nikoga novog ni dovoditi. Imamo nekih opcija, ali to su istovremeno igrači koji traže inozemni angažman, pa treba sačekati.
Pripreme kreću 10. siječnja, dakle sljedećeg utorka, do kada bi još jedan novi igrač nakon desnog beka Mladena Jurčevića mogao obući dres Širokog. Činjenica je da je Široki angažiranjem Travničanina Jurčevića i dalje zadržao opciju dovođenja jednog stranca, a sve su prilike da će to biti netko iz HNL-a - tamo niz klubova funkcionira u takvoj financijskoj nebulozi, da se dolazak u Široki nekim igračima zasigurno čini kao jackpot - jer Široki i dalje redovito plaća svoje igrače, a redovan je i sudionik europskih Kupova.

Dnevni list