ZALIK U prometnoj nesreći ozlijeđena jedna osoba

Prometna nesreća
hercegovina.info

Oko 15:45 sati na cestovnom pravcu od novog mosta prema naselju Zalik dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja.

U spomenutoj nezgodi sudjelovao je osobni automobil Peugeot. Vozač je iz, za sada, neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad upravljačem vozila, te je udario u tzv. 'ostrvo', uništio prometni znak i zaustavio se 50 metara dalje, jer automobil nije više bio u voznom stanju.

Na mjestu događaja intervenirala je hitna pomoć koja je ozlijeđenog vozača prebacila u bolnicu radi saniranja ozljeda. Na mjestu događaja očevid su uradili službenici Policijske uprave Mostar, a Peugeot je nakon toga specijaliziranim policijskim kamionom 'pauk' prebačen u krug PU Mostar radi vršenja tehničke ispravnosti.

Također, intervenirali su i pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar koji su oprali dio ceste gdje su bili razbacani dijelovi Peugeota, te prosuto ulje iz vozila.

Neslužbeno saznajemo kako je vozilo u proteklom razdoblju otuđeno na području Mostara.

Dodajmo i to kako je u razmaku od pola sata zabilježeno nekoliko prometnih nesreća na području Mostara sa znatnom materijalnom štetom i ozlijeđenim osobama. Službenici PU Mostar su na Žovnici zabilježili sudar osobnih vozila Opel i BMW, dok je na cesti prema Gorancima zabilježen sudar Toyote i Golfa.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.