Nenad Gagro: Preokreti su pokazatelj da imamo karakter i da smo fizički spremni

gagro

Gabelski GOŠK je opet preokretom stigao do tri boda, poslije Radnika u Hadžićima (bilo je 2:1 na kraju), morali su vodstvo od 1:0 protivnika stizati i prestizati i na svom terenu protiv Slavena iz Živinica kojeg su na kraju savladali sa 3:1.

Hasmir Salihović je u 49. minuti doveo goste u vodstvo, ali su Lavovi do trijumfa stigli u posljednjih dvadeset minuta meča. Anes Mašić, koji je ušao u 54. minuti, je zabio dva gola (74. i 82. minut), dok je za izjednačenje poentirao kapetan Vedin Kulović u 70. minuti.

 – Čestitam dečkima na vrlo dobroj partiji. Bez obzira kako se rezultat kretao, u prvom dijelu smo imali tri – četiri situacije gdje smo mogli puno bolje reagirati, ali smo htjeli maltene ući u gol. To nas je početkom drugog poluvremena koštalo kad smo primili gol, ali smo se ponovno vratili, jednako kao i u Hadžićima. To je pokazatelj da imamo karakter i da smo dosta dobro fizički pripremljeni. Nama je najbitnije da smo pobijedili utakmicu, ovo je ipak nova ekipa i još uvijek ne možemo očekivati instant rezultat, već raditi i čekati svoje prilike, komentirao je trener GOŠK-a Nenad Gagro.

Sigurno je da su Gabeljani bolje adaptirani na hercegovačke vrućine, ali i ukupno bolje pripremljeni – pokazalo se u završnih 20 minuta.

 – Pogledao sam dosta utakmica 1. kola i mislim da je naša u Hadžićima imala najveći intenzitet. Vremenski uvjeti sigurno nisu povoljni i moramo razumiti igrače. Pred kraj utakmice protiv Slavena smo postigli tri gola što znači da smo ipak dobro fizički pripremljeni, kaže Gagro i dodaje o nastavku natjecanja:

 – Idemo utakmicu po utakmicu. Vidimo da ekipe koje ulože više novca u kadar pokazuju da se mora uložiti i neki vremenski period da bi došao i rezultat. Moramo biti strpljivi, a naš put nam trenutno svakako puno olakšava to što iza sebe imamo dva dobra rezultata. Probat ćemo izvući najbolje što možemo.

Sljedeće subote Gabeljani gostuju u Travniku.

 – Možda to djeluje preoptimistično nekad, ali mi ćemo svaku utakmicu ići na pobjedu. Nisam navikao kalkulirati, zasad ovisimo o sebi i tako ćemo nastaviti gurati, pa dokle stignemo, zaključio je Nenad Gagro.

Er.B./Dnevni list