Stiže slanoled, osvježavajući proizvod od janjetine, sarme i luka

Stiže slanoled, osvježavajući proizvod od janjetine, sarme i luka
Stiže slanoled, osvježavajući proizvod u kombinaciji tri slana okusa i to janjetine, sarme i luka. I dok se sladoled kao djelomično ili potpuno zamrznuta slastica većinom sastoji od mliječnih proizvoda i nemliječnih sastojaka koji mu daju određeni sladak okus, slanoled je osvježenje s omiljenim okusima tradicionalne domaće kuhinje.

Slanoled je pravi ljetni hit, pakovan u praktičnim čašicama, a ljeto je prava prilika da umjesto klasičnih ledenih osvježenja isprobate nešto novo, javlja Klix.ba.

Ljubiteljima mesa s ražnja stiže dobitna kombinacija janjetine i luka pakovana u hladnoj čašici. Ova delicija nudi i miris djetinjstva, a dobra vijest za sve one koji vole mljeveno meso zamotano u kupus je slanoled s okusom sarme i pirea.

Možda najiščekivaniji slanoled u čašici je onaj u kombinaciji okusa puretine i mlinaca. Slanoled je napravljen kao prikladna gastro delicija za sve životne situacije, jednako namijenjen ženama, djeci i muškarcima.

Kreatori naglašavaju da ovi gastronomski proizvodi nisu zamišljeni kao samostalni obrok, nego kao pravo slasno osvježenje.