Odlična uvertira hrvatskih reprezentativaca pred "Hercegovina Open" u Širokom Brijegu

kk široki

...koji će se održati 26. studenog (nedjelja) u Gradskoj sportskoj dvorani "Pecara" u Širokom Brijegu.
Središnji događaj ovog karate turnira, kojim se ujedno obilježava 15 godina postojanja Karate kluba "Široki Brijeg" bit će i Open za seniore, turnir trenutno najboljih boraca iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova, Slovenije, te Bosne i Hercegovine.
Među sudionicima ovog velikog sportskog događaja su i braća Anđelo i Ivan Kvesić, koji su upravo ponikli u KK "Široki Brijeg", a danas su hrvatski reprezentativci, te osvajači odličja s mnogih velikih natjecanja poput svjetskih i europskih prvenstava. Pored njih dvojice boje Republike Hrvatske branit će i njihov klupski i reprezentativni kolega Ivan Martinac.

Upravo su Anđelo Kvesić i Ivan Martinac proteklog vikenda u Zagrebu sudjelovali na "Kupu nacija" i s reprezentacijom Hrvatske osvojili prvo mjesto. To im je bila ujedno zadnja provjera pred nastup u Širokom Brijegu, dok je Ivan Kvesić imao lakšu povredu, pa nije želio ništa riskirati pred nastup u Širokom Brijegu, jer mu je, baš kao i starijem bratu Anđelu, prvenstvena želja da se u najljepšem mogućem svjetlu pokaže i dokaže tu među svojima.

Inače, ulaz u dvoranu na Pecari tom prilikom će biti besplatan za sve posjetitelje, a očekuje se i bogata tombola sa uistinu vrijednim nagradama za sve posjetitelje.
Karate klub "Široki Brijeg" i na ovaj način želi popularizirati ovaj sport u svome gradu i zapravo to je poklon kluba gradu za njegov treći rođendan.
Uopće ne sumnjamo kako će publika znati prepoznati jedan ovakav događaj i svojom nazočnošću uveličati cijeli spektakl, kao što uopće ne sumnjamo da će i naši predstavnici pružiti svoj maksimum i polučiti sjajan rezultat ili bolje rečeno nastaviti kontinuitet uspješnih rezultatskih ostvarenja u ovoj sezoni.
Svečano otvaranje turnira je u 18 sati, a tom prilikom očekujemo i brojne uzvanike iz ovdašnjeg javnog, gospodarskog, političkog, sportskog, kulturnog, odnosno općenito društvenog života i Širokog Brijega i cijele Hercegovine, jer vrata ovog sportskog kolektiva svima su širom otvorena i svi su dobrodošli.
Podsjetimo, u petak, 24. studenog, u Gradskoj sportskoj dvorani na Pecari, povodom održavanja turnira, bit će upriličena i press konferencija s početkom u 14 sati, a na istoj će tom prilikom govoriti Anđelo i Ivan Kvesić, te drugi akteri iz organizacijskog i natjecateljskog dijela "Hercegovina Opena".
Vidimo se u nedjelju, 26. studenog.