Pjesma kojoj je autor teksta Gruđanin nakon pet mjeseci ostvarila odlične rezultate

Pjesma kojoj je autor teksta Gruđanin nakon pet mjeseci ostvarila odlične rezultate
Pjesma je do današnjeg dana na službenom Internet kanalu preslušana preko 100 000 puta. U BiH imala je po informacijama preko 200 radijskih emitiranja, u Hrvatskoj također oko 200, dok je u Sloveniji ostavila dubok trag, oko 150 radijskih emitiranja.

Službeno je izdana 19.6. pod okriljem Scardone, glazbene kuće i institucije iz Zagreba koja stoji iza nekoliko desetaka odličnih pjevača iz Hrvatske, mahom najizvođenijih pjevača autora kako glazbe, tako i teksta.

Pjesma je prihvaćena i kod kolega pjevača koji su joj dali zelene svjetlo da može postati hit, što se i pokazalo, u ove tri navedene države.

Podsjetimo, glazbu i aranžman potpisao je Marin Seko, a tekst pjesme Gorana Seko i Ivan Palac, mladi Gruđanin iz Dragićine.

Grupa Banana nakon Minee nastavlja i s ostalim pjevačima u izdavanju dueta koje će na kraju sažeti u album s najvećim imenima hrvatske glazbene scene.

- Žena slobodna je nadam se pjesma koja će mi kao autoru tekstova otvoriti i nova vrata suradnje i s ostalim pjevačima iz Hrvatske, tako i s ovih naših prostora Hercegovine. Želja mi je napisati još nekoliko pjesama za Banana, sudjelovati i u idućim projektima i novim albumima, te imati daljnju suradnju i s Tomislavom Gelom kojemu sam bio autor dvije pjesme. Pjesme je dosta puta izvođena i na radio postajama diljem Hercegovine, a posebno bih naveo Radio Široki Brijeg i Grude, gdje su je slušatelji odlično prihvatili, poručio je Ivan Palac.

grude-online.info