VIDEO  Procurila snimka studentice kako se drogira tijekom predavanja

studentica sa crtom
U opisu videa stoji da se radi o studentici Veleučilišta Vern, no te informacije nisu potvrđene. Još u srijedu oglasio se i fakultet na svojim službenim stranicama na tu temu:

‘Veleučilište Vern zaprimilo je informaciju o videomaterijalu čiji sadržaj upućuje na neprihvatljivo i nedozvoljeno ponašanje jedne naše studentice u prostorima veleučilišta. Odmah po primitku navedene informacije Veleučilište VERN' pokrenulo je odgovarajuće pravne i druge postupke.

Osuđujemo svako postupanje koje se kosi sa zakonima Republike Hrvatske i internim aktima ustanove te će ovaj predmet biti obrađen u skladu s navedenim.'

U kratkom razgovoru s izvršnim direktorom Odjela za komunikacije Kristijanom Pakšecom doznali smo da se okolnosti istražuju te da fakultet tek utvrđuje autentičnost snimke, javlja Jutarnji.hr.

‘Zasad postoje indicije koje upućuju na neprimjereno ponašanje. U fazi smo utvrđivanja činjenica, to može biti bilo tko na bilo kojem fakultetu, nama je stalo do toga da vidimo o čemu se točno radi', rekao je Pakšec.