Nove linije Eurowingsa iz Pule

Eurowings , pula, Zračna luka Pula, Mostar, Eurowings , Eurowings , glasovanje, Mostar, Zračna luka Mostar, Eurowings , Mostar, Eurowings , Zračna luka Mostar, Marin Raspudić, Eurowings , Eurowings , Eurowings , Mostar, Mostar, Eurowings , Mostar, Eurowings
Njemačka niskotarifna aviokompanija Eurowings uvela je redovnu zračnu liniju od Muenchena do Pule, koja će se održavati tri puta tjedna od ožujka do listopada. Uz to, Eurowings otvara liniju iz Düsseldorfa za Pulu te proširuje sezonu leta iz Berlina i Stuttgarta od travnja do listopada. Te novosti čule su se na sastanku ministra turizma Garija Cappellija s predstavnicima zrakoplovne tvrtke Eurowings gdje se razgovaralo o proširenju njihovog poslovanja u Hrvatskoj. Eurowings, koji preuzima operacije od Germanwingsa, tvrtka je kćer njemačke Lufthanse i u 2017. godini značajno će pojačati operacije prema hrvatskim zračnim lukama, tako što će uvesti nove linije, povećati broj postojećih i produžiti sezonu letenja. Uz nove linije za Zračnu luku Pulu, povećat će se broj letova Eurowingsa za Rijeku, Split i Osijek.

"Vjerujem kako će nas do kraja ove godine na kontinentu čekati velike promjene što se tiče i turističkog prometa i razvoja turizma", naglasio je ministar Gari Cappelli, posebno istaknuvši da ga raduje povećanje sjedala za Pulu iz Njemačke od čak 120 posto u odnosu na prošlu godinu.