Hrvatska osvojila Croatia Cup i pobjedom zaključila pripreme za SP

rukomet, rukometna reprezentacija hrvatske, hrvatski rukometaši, Hrvatska, SP u rukometu, hrvatski rukometaši, Hrvatska, rukomet, rukometna reprezentacija hrvatske, hrvatski rukometaši, SP u rukometu, Hrvatska, rukomet, hrvatski rukometaši, Hrvatska zemlja, rukomet, hrvatska rukometna reprezentacija, hrvatski rukometaši, SP u rukometu
Nakon što su Tunisu zabili 35 golova, hrvatski rukometaši protiv Crne Gore nisu bili tako raspoloženi, piše Index.hr Iako su stalno bili u prednosti, u prvom dijelu u nekoliko navrata imali su tri pogotka viška, a u nastavku do četiri gola prednosti.

U prvom poluvremenu najraspoloženiji je bio Luka Cindrić sa pet golova, dok se u drugom dijelu istaknuo Zlatko Horvat sa sedam pogodaka. Na kraju, Horvat sa osam i Cindrić sa šest golova bili su najefikasniji u redovima Hrvatske, dok su kod Crne Gore najbolji bili Nemanja Grbović sa šest i Vladan Lipovina sa pet pogodaka.

Dan ranije Hrvatska je pobijedila Tunis sa 35-30, dok su u subotu Crna Gora i Tunis odigrali 31-31.

Babić u utorak objavljuje popis za SP

Hrvatska je u utakmicu ušla bez Stipe Mandalinića i Domagoja Duvnjaka koji se oporavljaju kako bi bili spremni za prve nastupe na SP-u.

Hrvatski izbornik Željko Babić najavio je da će u utorak u Zagrebu objaviti konačni popis putnika na Svjetsko prvenstvo.

Svjetsko prvenstvo u Francuskoj na rasporedu je od 11. do 29. siječnja. Hrvatska se nalazi u skupini C sa Njemačkom, Bjelorusijom, Mađarskom, Čileom i Saudijskom Arabijom, a kojom Hrvatska igra prvu utakmicu 13. siječnja.