Srnu potresla nova životna drama

Darijo Srna, otac, uzeir srna, Darijo Srna, priča, Darijo Srna, sahrana, Darijo Srna, uzeir srna, Hrvatska zemlja, portugal, Darijo Srna, Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije
Naime, spomenuti portal piše kako će aktualni prvak Italije Juventus Marija Mandžukića i Marka Pjace već u siječnju tijekom zimskog prijelaznog roka prodati svog braniča Stephana Lichtsteinera (32).

Goal.com piše kako je švicarski reprezentativac pao u drugi plan dolaskom Danija Alvesa i Juana Cuadrada te kako je posve izvjesno da Massimiliano Allegri više ne računa na odličnog braniča.

Lichtsteinerov ugovor ističe u lipnju, a Juventus je navodno dao do znanja kako Švicarca nema namjeru prodati nijednom klubu u Serie A, iz razloga da kako ne bi pojačao svoje direktne rivale u borbi za titulu u Serie A. Allegri Švicarca nije registrirao za nastup u Ligi prvaka, što mu nudi mogućnost transferiranja u jedan od jačih europskih klubova koji igra u najelitnijem nogometnom natjecanju.

"Lichtsteiner bi mogao nastupiti za neke od europskih velikana u nokaut fazi Lige prvaka", ističu Britanci u svom tekstu.

U slučaju da ga ne uspije prodati, Juventus će morati Lichtsteineru isplatiti određeni iznos ili će pak morati s njim produžiti ugovor. No, takav scenarij je gotovo pa nemoguć jer je nekoliko jakih klubova već bacilo oko na iskusnog braniča, a uz Bayern i Chelsea, jedan od najozbiljnijih kandidata za njegovo dovođenje nameće se i moćna Barcelona.

Barca je 2015. iz Seville dovela Aleixa Vidala, koji se ove sezone trebao nametnuti treneru katalonskog giganta Luisu Enriqueu kao adekvatna zamjena za Danija Alvesa koji je ovog ljeta nakon 8 godina igranja na Camp Nou, no ovaj se nije pokazao kao pojačanje i Katalonci su s njim izgubili strpljenje.