Novi dres Hajduka

HNK Hajduk, novi dres
Hajduk je uoči ranog starta sezone, koja se otvara sljedećeg četvrtka u Rumunjskoj protiv Iasija, predstavio tri nova pojačanja, ali i novi dres. U klub su stigla dva napadača, 26-godišnji gorostasni Mađar Márkó Futács te Ganac s talijanskom putovnicom Said Ahmed Said, koji je kao i albanski lijevi bočni Hysen Memolla i potpisao ugovor.

Dan uoči generalne probe za novu sezonu i prijateljskog susreta protiv praške Slavije, hajdukovci su napravili 'foto đir' po Splitu, a polazišna točka bila je Peristil.

Bila je to izvrsna prilika navijačima da pozdrave prvotimce Hajduka uoči početka nove sezone, ali i mogućnost da upoznaju neke od igrača koji će u novoj sezoni nositi bijeli dres.

Novi Hajdukov bijeli dres ukrašen je zlatnim detaljima na unutrašnjosti ovratnika i rukavima. Na stražnjoj strani dresa, ispod ovratnika, nalazi se zlatni natpis ''Hajduk''. Na prednjoj strani dresa, u razini srca, nalazi se klupski grb.

Novi dres je jedinstven proizvod izrađen u potpunosti prema uputama i željama Kluba, a odlikuju ga vrhunski materijali i korištenje ''mrežastog'' umetka koji osigurava izvrsnu prozračnost. Macron je ponovno stvorio jedinstveni proizvod kojemu su osnovni temelji izrada po mjeri i talijanski stil.

Kao novost u ovoj sezoni uvedeni su i zlatni brojevi sa plavim obrubom, a sve kako bi bila zaokružena priča 105. godišnjice Kluba. Ovo je završni proizvod u kolekciji predstavljenoj u povodu 105. godina Kluba.

U fotogaleriji pogledajte kako izgledaju dresovi za sezonu 2016/17. Dresovi su od danas dostupni u Fan Shopu na Poljudu i Trajektnoj luci te na web shopu.

Podsjetimo, Hajduk se uoči nove sezone našao pred dva moguća problema oko odigravanja prvih utakmica na Poljudu.