HVALA! Portal hercegovina.info u posljednjih mjesec dana posjetilo više od pola milijuna čitatelja

hercegovina.info
hercegovina.info

Portal hercegovina.info bilježi nikad zabilježenu čitanost. Preko pola milijuna jedinstvenih korisnika posjetilo je i čitalo tekstove na našem portalu zadnjih mjesec dana.

Pojedini članci – poput ukidanja samoizolacije u Federacije, prekršajnih naloga za bh. Hrvate bilježili su po 80 tisuća čitanja. Otvarali smo najaktualniju problematiku s kojom se suočavaju naši čitatelji, identificirali je, otkrivali uzroke i na koncu rješavali.

Motor koji pokreće redakciju svakako su čitatelji, koji nam svakodnevno pišu, u inboxe društvenih mreža, na mail adresu i adresu redakcije. Hvale nas da nismo poput drugih, odnosno da se usuđujemo pisati o svemu. Želimo ostati prizemljeni i takve poruke i pozive i povjerenje i opravdati.

Uistinu, kriterij kojim se vodi portal je istina, ma kome ona (ne)odgovarala. Drugo ne znamo i motiva skrivenih nemamo. U tom smjeru ćemo i nastaviti, nikad prenositelji, uvijek donositelji, prije svega istine.

Imali smo zadnjih par mjeseci brojne upite što nas i tko i čime motivira. Većinom su to širili oni koji već odavno ne znaju raditi iz moralnih poriva. Redakciju portala hercegovina.info motivira mogućnost promjene koju snažan i neovisan medij može donijeti u sredini u kojoj obitava, ma koliko to bilo sporo, pa se činilo I besmisleno i nemoguće. Motiviraju nas čitatelji i motivira nas istina. U tom smjeru i nastavljamo!