FOTO  RADOVI Proširuje se kapacitet zgrade Skupštine HNŽ

Radovi - zgrada Skupštine HNŽ
Hercegovina.info

U ponedjeljak 21. rujna započeli su radovi oko zgrade Skupštine Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ), saznaje Hercegovina.info.

Kako je potvrđeno iz te institucije za Hercegovina.info, rebalansom proračuna županije izdvojena su sredstva za sanaciju, odnosno rekonstrukciju postojeće zgrade Skupštine.

"Pošto je dvorana Skupštine neuvjetna za održavanje sjednica, pristupilo se proširenju kapaciteta. Projekt za ovaj posao postoji već nekoliko godina, te se konačno došlo i do realizacije. Dvorana za sjednice će imati trostruko ili četverostruko veći kapacitet od sadašnjega, a bit će urađeni i uredi za predstavnike klubova zastupnika svih naroda", navedeno je za Hercegovina.info iz Skupštine HNŽ.

Izvođač radova je firma 'Izgradnja Tojaga', te bi radovi na dogradnji zgrade Skupštine HNŽ trebali biti završeni do kraja 2020. godine, navedeno je iz te institucije. Također, vozačima se skreće pažnja da će povremeno dolaziti do kraćih obustava prometa u ovom dijelu grada, te je moguće stvaranje tzv. prometnih čepova.