FOTO  PROBLEMI Nova kiša u Mostaru i nove nevolje

Kiša u Mostaru
Hercegovina.info

Nova kiša i nove nevolje na mostarskim ulicama. Kako su meteorolozi i najavili, u Mostaru je za kratko vrijeme, opet, pala veća količina kiše, te su ulice ponovno postale idealne za korištenje manjih plovila.

Kanalizacijski odvodi, barem oni koji nisu začepljeni, nisu mogli u kratkom periodu primiti veću količinu vode, te je tako došlo do plavljenja ulica, parkova, dvorišta obiteljskih kuća i sl. Kao i prošli put, kišu je pratilo i grmljavinsko nevrijeme.

Brojni stanovnici Titove i Fejićeve ulice su po tko zna koji put ostali zarobljeni u poslovnim objektima i kućama zbog ogromnih količina vode koje su se slijevale iz viših zona grada. Također, otežano prometovanje je bilo i na magistralnoj cesti M-17, u naseljima Mazoljice i Bjelušine gdje su stvorene velike bare.

Za razliku od nevremena od prije nekoliko dana, vatrogasci su imali manje posla na uklanjanju oborenih grana. Zato su službenici Policijske uprave Mostar imali nešto više posla, jer je zabilježeno nekoliko prometnih nesreća, od Potoka na sjevernom ulazu u grad, uže gradske zone, te do Pologa na zapadnom izlazu iz grada i Gnojnica na južnom izlazu iz grada.