FOTO  PORUKA S HUMA Hercegovački Boysi poslali poruku načelniku policije u Vukovaru

Bad Blue Boysi

Podružnica navijačke skupine Bad Blue Boys iz Hercegovine, koji sebe nazivaju "Vjerne Ere", sinoć su s Huma poslali poruku načelniku policije u Vukovaru.

Nakon što su to uradili i pripadnici Bad Blue Boysa u Vukovaru, isto su učinili i navijači iz Hrcegovine. Naime, radi se o reakciji na događanja koja su se prije desetak dana dogodili u Vukovaru. Najprije su pripadnici navijačke skupine Grobari, koja prati beogradski Partizan u Vukovaru repetirali pištolj na jednog od pripadnika Bad Blue Boysa. Nakon toga su Bad Blue Boysi uzvratili napadom, što su mediji u Hrvatskoj okarakterizirali kao napad na "mlade srbe" u Vukovaru.

Nekoliko dana nakon toga u Vukovar je stigla i skupina navijača iz Beograda koja je, kako hrvatski mediji navode, u dogovoru s policijom u Vukovaru pokušala isprovocirati navijače Dinama da ih napadnu, kako bi policija koja je bila u civilu u prikrajku reagirala i uhitila Boyse. No, ovaj put najvijači Modrih nisu se dali navući.

Zanimljivo, navijačka skupina "Grobari" prije izvjesnog vremena uputila je zamolbu gradonačelniku Vukovara Ivanu Penavi da im dozvoli crtanje grafita u Gradu Heroju, na što im je Penava odgovorio da to nije moguće s obzirom na stavove koje zastupaju.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.