MATEO DREŽNJAK ZA HERCEGOVINA.INFO Najvažnije je bilo da se klubovi dogovore, hvala Širokom na pruženoj prilici

Mateo Drežnjak
PIXSELL

Mateo Drežnjak novi je igrač Cibone. Nakon deset godina provedenih u HKK Široki, ovaj mladi i iznimno perspektivni igrač odlazi među popularne Vukove. Iako je bilo i drugih upita za njega, poput primjerice onoga iz Cedevita Olimpije, i Široki i Mateo su se odlučili za Cibonu.

"Pregovori su trajali nekih desetak dana. Najvažnije je bilo da se klubovi dogovore. Kada su Široki i Cibona postigli dogovor, ja sam brzo s Cibonom dogovorio sve detalje", kaže Drežnjak za hercegovina.info.

Bilo je i drugih upita, što je presudilo?

"Presudio je dogovor između klubova, što nije bio slušaj s Cedevitom s kojom se Široki nije našao. Meni se svidjela ova opcija s Cibonom i to sam izabrao."

Cibona slaže jednu odličnu mladu momčad. Uz Drežnjaka je stigao i Nakić, a tu je i jedan od najvećih talenata košarke u Hrvatskoj Roko Prkačin.

"Cibona je jedna mlada ekipa. Nezahvalno je govoriti o očekivanjima. Momčad je mlada i mislim da nema nekih imperativa za osvajanjem trofeja", kaže Drežnjak koji se zahvalio i svom dosadašnjem klubu.

"Jako mi je drago što sam bio dio ovog kluba, i hvala Širokom što mi je je pružio priliku. Ovdje sam proveo sve zajedno deset godina. Sve će mi ostati u lijepom sjećanju, a sada idem u nove izazove s Cibonom rekao je Mateo Drežnjak za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.