FOTO  ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE IZ SKB MOSTAR Dolma ispada iz vozila, lakiraju se privatni automobili i karta u radnom vremenu

SKB Mostar garaža
hercegovina.info

U više navrata našem portalu obraćali su se djelatnici Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru kako bi skrenuli pozornost na rad šefova prometne službe SKB Mostar. 

Tvrde da isti na smjeni kartaju, pišu sebi dnevnice premda mjesecima ne dolaze na posao, u radionici bolnice popravljaju privatna vozila, a račune ispostavljaju bolnici, te traže mito vozačima koji žele voziti pacijente dalje od Mostara. 

Poslali su nam i tridesetak krišom snimljenih fotografija garaže SKB, gdje se vidi lakiranje osobnih-privatnih vozila, kartanje na smjeni, vozila za hranu koja se doslovce raspadaju, a iz njih ispada dolma... 

"Pogledajte stvarnu sliku prometne službe u SKB Mostar, u čemu se vozi hrana dok garažu neki koriste u privatne svrhe, kao npr. samoprozvani šef Vela Bogdan, dok njihov kolega u mirovini već godinama koristi prostor za lakiranje vozila što naravno ide na proračun bolnice. Mozak operacije Jure Kožul ne dolazi na posao i sebi uredno piše svih trideset dežura i uzima novac od vozača koji idu na put. Njegov zamjenik samonazvani šef Vela Bogdan, koji kaže da dok je on živ da nitko neće biti iznad njega u prometnoj službi, tu istu svitu sjeda za stol da kartaju u radnom vremenu dok pacijenti čekaju. Sramotno je da u isto vrijeme pojedina vozila ne liče na vozila, i odakle mi kao pacijenti jedemo tu hranu", pišu našem portalu iz SKB Mostar. 

Treba kazati da je Velo Bogdan, kojeg vozači u tekstu spominju, vlasnik autobusa na Bijelom Brijegu, te da je jučer uklonio dva, i to, slučajno ili ne, nakon što smo mi uputili službeni upit Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru. 

"U više navrata zaprimamo pisma o (ne)radu prometne službe SKB Mostar. S tim u vezi zanima nas je li ravnatelj upoznat da se, kako tvrde pošiljatelji pisama - u radionici lakiraju privatna auta, a ispostavljaju računi bolnici, da se u radnom vremenu igraju karte, da šef uzima vozačima novac da bi ih poslao na teren", upit je koji smo jučer ujutro poslali Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru. Odgovora još nismo dobili. Tijekom dana kontaktirali smo ih i telefonski, kažu da su naš upit proslijedili prometnoj službi, a da odgovor očekuju, te će ga i proslijediti. Na drugi telefonski upit uredu za odnose s javnošću pitaju možemo li sačekati ponedjeljak.

U međuvremenu više djelatnika SKB nam potvrđuje da su fotografije autentične, te da su snimljene u garaži bolnice u Mostaru. 

 

Podržite i DONIRAJTE našu rubriku ISTRAŽILI SMO

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.