SAD ČEKA Građevinski inspektor dolazio na Hotel Mostar, kaže nije nikog našao, pa se vratio

Hotel Mostar
hercegovina.info

Premda je Služba za inspekcijske poslove Grada Mostara najavila da će inspekcija na zahtjev stanara Ulice kneza Domagoja izaći na teren te utvrditi širi li Hotel Mostar temeljem postojećih dozvola, kako je rekao vlasnik, ili to nije točno, kako su rekli iz Službe za građevinske propise, sad kažu da su izlazili na teren, i nikoga nisu našli.  

“Obavještavam Vas da je urbanističko-građevinski inspektor Grada Mostara izvršio inspekcijski nadzor 4. Svibnja 2020. i konstatirao stanje na terenu. Kako na licu mjesta nije bilo radova niti je zatečen investitor istih te je zapisnikom naloženo da dostavi dokumentaciju na temelju koje se izvode radovi, nakon čega će inspektor utvrditi jesu li radovi legalni i ako nisu biće poduzete mjere u skladu sa zakonom”, naveli su iz Inspekcije.

Slučajno ili ne inspekcija je na Hotel Mostar izašla baš na dan kada je gradilište bilo zatvoreno zbog smrtnog slučaja, pričaju stanari Ulice kneza Domagoja, koji su u više navrata pisali našem portalu, pa i gradskoj inspekciji.

Dodaju da je već sutra 5. svibnja sve radilo kao i obično, pa im nije jasno da su od zadnja dva mjeseca inspektori potrefili baš 4. svibnja na zatvoreno gradilište. Radi se o dvije skupine stanara iste ulice koji se protive širenju Hotela Mostar, a koji su u više navrata pisali dopise Gradu, kao i našem portalu.

Podržite i DONIRAJTE našu rubriku ISTRAŽILI SMO

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.