Inspekcija mjesec dana čeka dokumentaciju hotela Mostar

Hotel Mostar
hercegovina.info

Hotel Mostar još uvijek nije dostavio potrebnu dokumentaciju Odjelu za inspekcijske poslove Grada Mostara, kako bi se utvrdilo jesu li postojeći radovi u sklopu dozvola koje vlasnik ima, ili pak nisu u sklopu dozvola, kako nam je potvrđeno iz Službe za građevinske propise.

Potvrdio je to za hercegovina.info postupajući inspektor Nebojša Šarić. Istaknuo je da čekaju ovjerenu dokumentaciju od ovlaštene osobe, koja je bila u samoizolaciji u Hrvatskoj, a što bi trebalo stići u ovom tjednu.

Stanari Ulice kneza Domagoja ogorčeni su zbog ovog slučaja, te gotovo svakodnevno pišu gradskim vlastima. U zadnjem mailu, koji su proslijedili i našoj redakciji, pitaju gradske vlasti kako još uvijek ništa nisu poduzeli po pitanju radova na ovom hotelu, te su samo jednom izašli na teren i od tada čekaju dokumentaciju.

Podsjetimo, iz hotela Mostar su kazali da se ovdje ne radi o nikakvoj novoj izgradnji, te da su radovi u skolopu postojećih dozvola i projekta koji je već odobren. Iz Službe za građevinske propise su ih demantirali, kazavši da nisu predali nikakve zahtjeve za proširenje.

Na potezu je inspekcija, koja je od 22. travnja do prvi lipnja jedanput izašla na teren. Nisu zatekli nikoga, i od tada čekaju dokumentaciju.

Podržite i DONIRAJTE našu rubriku ISTRAŽILI SMO

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.