JEDAN KICKBOKSAČ DRUGI ODBOJKAŠ Priveden dvojac koji se iživljavao nad mladićem u Kaštelima

Kaštela nasilje
Screenshot/Facebook

Nakon što se snimka brutalog iživljavanja i fizičkog zlostavljanja jednog, od strane dvojice drugih mladića u Kaštelima počela širiti mrežama, splitska policija brzo je pronašla nasilnike sa snimke i privela ih.

"Vezano uz javno objavljenu snimku u prostorije splitske policije dovedene su dvije osobe koje se dovodi u vezu s događajem i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje", objavila je policija.

Nakon događaja oglasio se i Odbojkaški klub Ribola iz Kaštela. Kažu kako jedan od nasilnika bio član njihovog kluba.

Sadržaj se učitava...

"Danas je u javnosti objavljena snimka zlostavljanja i maltretiranja koje najoštrije osuđujemo, a zbog brojnih upita objavljujemo da je jedan od sudionika gnjusnog događaja bivši član OK Ribola Kaštela. Bio je član našeg kluba prije 6 godina u periodu od osam mjeseci, a od tada nije dio kluba. OK Ribola Kaštela oštro osuđuje ovaj događaj, a naša Škola odbojke, kroz koju je u 10 godina prošlo više od 2.000 djece i dalje će svoje polaznike učiti pravilnom i ljudskom ponašanju, kako na sportskom terenu tako i izvan njega, s nultom stopom tolerancije na nasilje."

Snimka je uzrujala brojne na društvenim mrežama, pa tako i K1 prvaka Antonia Plazibata.

Kaštela nasilje

"Koji ste mangupi, a? Vas četvorica tuče jednoga, je li? Bit će vam lipo kad vam ja dođem malo pokazati kako se baca high-kick, kroše, di se drže ruke, kako se vrte kružni... Glupani mali. Ovo toliko boli kad gledaš da sam sad u Splitu ja bi vas tražija, a ne policija, retaji je**ni, da bili retaji. I čuja sam da neko od vas neki sport borilački trenira, kickboks il' nešto. Kako te nije sramota? Umisto da zaštitiš i staneš u obranu ti tučeš okolo. Jel te sramota? Doć' ću ti ja pokazat' malo na sparing kako se tuče i radi, šta triba napravit", vidno uzrujan napisao je Plazibat.

Kako je pretučeni mladić za 24sata ispričao, na hodočašću u Sinju svi su se dogovorili ponijeti 200 kuna kako bi se mogli počastiti jelom i pićem. Budući da on novac nije imao, oni su ga počastili, no, za nekoliko dana tražili su ga da vrati novac nazad i to ni manje ni više nego dvije tisuće kuna.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.