• 21.3—20.4

  Ovan

  Ovan

  Mogli biste se naći na raskrižju, osjećajno razapeti između starog i novog. Nova ljubav zakucat će na vaša vrata, a ukoliko ne raščistite do kraja s bivšom vezom, netko bi mogao ostati povrijeđen i razočaran.

  LJUBAV: 5  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 5

  21.4—21.5

  Bik

  Bik

  Moglo bi vam se činiti da partner ne ispunjava vaša očekivanja ili ne pokazuje toliko interesa za vas i zajednička druženja. Samci bi se mogli vrlo strastveno zaljubiti u osobu koju neće biti lako zadržati.

  LJUBAV: 4  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  22.5—21.6

  Blizanci

  Blizanci

  Prepuni ste novih ideja i planova, no morat ćete se prilagođavati nekim nametnutim okvirima i ograničenjima, na koja nećete moći uvijek utjecati. Činit će vam se da vaši potencijali nisu dovoljno iskorišteni.

  LJUBAV: 5  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  22.6—22.7

  Rak

  Rak

  Jedan događaj danas će duboko dotaknuti vaše emocije, možda vas i rasplakati. Osoba bliska vašem srcu poklanjat će vam mnogo nježnosti i pažnje. Bit će vaša oaza mira u kojoj ćete se osjećati sigurno i zaštićeno.

  LJUBAV: 4  POSAO: 3  ZDRAVLJE: 4

  23.7—22.8

  Lav

  Lav

  Vaš ljubavni status bi se mogao promijeniti. Samci imaju velike šanse završiti u vezi s osobom s kojom će dijeliti mnogo sličnih interesa, dok bi oni u dugim vezama mogli shvatiti da moraju i mogu napraviti korak dalje.

  LJUBAV: 5  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 5

  23.8—22.9

  Djevica

  Djevica

  Postajete sve svjesniji da postojeći radni uvjeti ne mogu ispuniti vaša očekivanja. Neki bi se mogli osjećati ignorirano od strane nadređenih, i pritom promatrati kako drugi dobivaju povlastice kojih nisu dostojni.

  LJUBAV: 4  POSAO: 3  ZDRAVLJE: 3

  23.9—22.10

  Vaga

  Vaga

  Često ćete osjećati unutarnju rastrganost između želje da iscijelite loše strane svog odnosa i potrebe da sve napustite i krenete putem slobode. Vaš partner će biti prilično nagao i impulzivan u odlučivanju.

  LJUBAV: 4  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 5

  23.10—21.11

  Škorpion

  Škorpion

  Kako ćete se mijenjati vi, tako će se mijenjati i odnos drugih ljudi prema vama. Vjerojatno toga nećete biti svjesni, ali postat ćete škrtiji na osjećajima. Život u dugim vezama vam neće osobito polaziti za rukom.

  LJUBAV: 3  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  22.11—21.12

  Strijelac

  Strijelac

  Drugi prepoznaju vaše kvalitete, pa biste mogli dobiti novu poslovnu priliku za dokazivanje i napredak. Ako osjetite da niste spremni za velike poslovne odluke, nemojte očajavati. Vaše vrijeme ionako tek dolazi.

  LJUBAV: 4  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 4

  22.12—20.1

  Jarac

  Jarac

  Želja da se otrgnete nekim ograničenjima koja vam nameće sadašnje radno mjesto bit će jača od rizika u koji ste se sve spremniji upustiti. Oni koji odluče pokrenuti privatni posao, neka se pripreme na naporan rad.

  LJUBAV: 4  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  21.1—18.2

  Vodenjak

  Vodenjak

  Neće vam nedostajati odvažnosti niti novih ideja, pa ostvarenje vaših planova nije upitno, no ne bi bilo loše da se naoružate strpljenjem i da za krupne odluke pričekate da situacije dovoljno budu za njih zrele.

  LJUBAV: 4  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 4

  19.2—20.3

  Ribe

  Ribe

  Naglim iskoracima u nepoznato možete srušiti neke mostove koje ste godinama gradili i naći se na novom terenu čije poslovne staze neće biti dovoljno utabane, što će usporiti vaš napredak i odraziti se na vaša primanja.

  LJUBAV: 4  POSAO: 3  ZDRAVLJE: 4

 • 21.3—20.4

  Ovan

  Ovan

  Dani vikenda donose vam fatalna ljubavna zbivanja

  LJUBAV: Pod uvjetom da je partner osoba s kojom dijelite sličan svjetonazor i ako vas povezuju srodni interesi, neupitna je uzajamna popustljivost i prilagodljivost, a sklad će tek povremeno biti ugrožen naletima vaše tvrdoglavosti i svadljivosti, a osobito ako vas sredinom tjedna naljutiti spoznaja da je veći dio odgovornosti i obiteljskog tereta na vašim leđima. Dani uoči vikenda plodni su za stvaranje novih poznanstava, a zbivanja će osobito usrećiti one koji traže slobodnu vezu i dobar provod. Nesretno zaljubljene razvedrit će dobra vijest.

  VAŠ PARTNER: Ako će netko znati kako vas omekšati kad ste u otporu ili vas odobrovoljiti kad ste loše raspoloženi, onda će to biti jedan Blizanac. On će uživati u vašem veselom smijehu u kojem i on ima svoj doprinos.

  POSAO I NOVAC: Ovotjedna zbivanja usmjeravat će vas na rad, disciplinu i poslove u kojima ne uživate osobito. Dodatni pritisak stvarat će vam i razmišljanja o podvizima koji su ostali iza vas i onom što vas očekuje u predstojećim tjednima. Bit ćete prepuni planova, ali ih nećete moći sami ostvarivati. Morat ćete dobiti potporu ili pozitivno mišljenje drugih, osoba na utjecajnom položaju.

  ZDRAVLJE: Da biste se što bolje osjećali, nastojte se aktivnije baviti sportom, više pješačiti i manje spavati. Pasivan način života prouzročit će bolove u leđima, glavobolje i povećanu nervozu. Shvatit ćete da vas jedino fizička aktivnost može osloboditi stresa.

  SRETNI BROJEVI: 8 13 17 39 55

  Ljubav: 4 Posao: 3 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  Tijekom petka i subote češće ćete se čuti i vidjeti s vama dragim osobama, možda planirati zajedničko putovanje, a svakako organizirati kućne tulume, koje ćete u trenucima inspiracije i tematski osmišljavati.

  21.4—21.5

  Bik

  Bik

  U ljubavi ćete spremno prihvaćati sve što vam se nudi

  LJUBAV: Uživat ćete u razgovorima, debatama, zanimljivim susretima i novim iskustvima. Bit ćete originalni i drugačiji od drugih pa ni ne čudi da ćete biti zanimljiva tema razgovora u različitim društvima. U svakom slučaju, pred vama je tjedan upečatljivih zbivanja ugodnog predznaka. Bit ćete osjetljivi na dodire, spremni prihvatiti sve što vam se nudi, a dokazat ćete se i kao vješti ljubavnici i zavodnici. Oni u vezama osjetit ćete potrebu da više izlaze s prijateljima i potvrdite svoje samopouzdanje putem koketiranja. Nećete podnositi stege pa ćete i više nego inače „tjerati po svome“.

  VAŠ PARTNER: Ovnovi koji rođendan slave u ožujku bit će vaši najbolji saveznici u svim pitanjima. Razgovori koje ćete voditi odisat će osobitom svježinom i smislom za šalu i puniti vas potrebnom energijom.

  POSAO I NOVAC: Bit ćete skloniji intelektualnom negoli fizičkom radu, a slijedit ćete i neki svoj radni ritam. Imate li imalo smisla za tehniku, radno vrijeme ćete posvetiti popravljanju tuđih pogrešaka, ali i nadmudrujući se s kolegama oko zametnutih papira ili loše provedbe planova. Naoružajte se samokontrolom i razmišljajte dugoročno, a u poslovanje uključite moderne, napredne ideje.

  ZDRAVLJE: Planeti će uglavnom biti dobro postavljeni s obzirom na vaš znak, pa možete očekivati ugodan tjedan, u kojem će veći zdravstveni problemi izostati, a vaše raspoloženje biti uglavnom pozitivno. Sredinom tjedna budite oprezniji u prometu i komunikaciji.

  SRETNI BROJEVI: 2 28 41 66 78

  Ljubav: 4 Posao: 4 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  Nećete pogriješiti, odlučite li se u utorak povući u pozadinu i djelovati sa sigurne distance. Tako ćete izbjeći neke razgovore i situacije koji će biti prilično stresni i koji bi mogli rezultirati raskidom suradnje ili zahlađenjem odnosa.

  22.5—21.6

  Blizanci

  Blizanci

  Promjenjivo razdoblje, puno neočekivanih uspona i padova

  LJUBAV: Zbivanja vas pozivaju na djelovanje s ciljem ostvarivanja svih, pa i onih na prvi pogled neostvarivih ciljeva, nada, snova i želja. Usudite li se pokušati, uvjerit ćete se da je mnogo toga moguće te da se u životima odvažnih snovi ostvaruju. Osobe suprotnog spola bit će vam naklonjene. Vaš neposredan nastup i duhovitost mogli bi vam pribaviti naklonost jedne samozatajne osobe, koja će vam za vikend prokazati da je mnogo privlačnija nego što vam se to učinilo prilikom upoznavanja. Za duge veze monotonija će biti jednako opasna, kao i vaša potreba da je se riješite.

  VAŠ PARTNER: Osobe rođene znaku Bika vas neće iznevjeriti, čak i ako se vama bude činilo drugačije. U izlascima, druženjima i razgovorima s njima naći ćete utočište od crnih misli ili nezadovoljstva ljubavnim odnosom.

  POSAO I NOVAC: Usmjerite se na aktivnosti društvenog karaktera, na poslove čiji uspjeh garantiraju suradnja i timski rad, kao i na zadatke koji podrazumijevaju originalne ideje i preuzimanje rizika. Bit ćete spretni i snalažljivi, osobito bavite li se marketingom, ispitivanjem tržišta, trgovinom, turizmom, transportom, ali i informatikom i medijima.

  ZDRAVLJE: Bit ćete razdražljivi, snažno ćete reagirati na podražaje iz okoline, a nezadovoljstvo nećete moći kontrolirati. Nervoza i napetost mogle bi doprinijeti i povišenoj temperaturi, poremećaju spavanja. Imat ćete problema i s cirkulacijom, pri čemu će vam pomoći kupke s ljekovitim biljem.

  SRETNI BROJEVI: 14 21 38 70 81

  Ljubav: 4 Posao: 5 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  U ponedjeljak su istaknuta prijateljstva, udruživanja te odnosi suradnje. Dobro raspoloženje povremeno će vam kvariti naleti zabrinutosti. Ne produbljujte osjećajne konflikte i strahove, jer će vam biti žao zbog nekih postupaka.

  22.6—22.7

  Rak

  Rak

  Svi strahovi i dileme nestaju u blizini jedne osobe

  LJUBAV: Premda će vam se činiti da zajednički jezik s partnerom nije tako teško pronaći, ispostavit će se suprotno. Vaša će se očekivanja i nade vrlo brzo rasplinuti kao balon od sapunice. Problem će predstavljati i svojevrsni konflikt između starog i novog. Prošlost, proživljena iskustva, a nerijetko i predrasude bit će kamen oko vrata, koji će vas sprječavati da prigrlite promjene. Ipak, susret s osobom koja će na vas ostaviti snažan dojam, dobrim dijelom i zbog svog načina razmišljanja, mogao bi vas zateći nespremnima i otjerati vaše strahove i nedoumice.

  VAŠ PARTNER: Iako ćete davati sve od sebe i savjesno izvršavati radne obveze, moglo bi vam se dogoditi da vam uspjeh izmakne iz ruku sredinom ovog razdoblja. No, zahvaljujući utjecaju jednog Lava, to se neće dogoditi.

  POSAO I NOVAC: Prednost pred uredom davat ćete terenskom radu i kontaktima s ljudima, a bez mobitela, kompjutora i automobila nećete moći zamisliti radni dan. Proširit ćete poslovne kontakte i upoznati nove ljude, a nove poslovne ponude moći ćete zahvaliti dobrim vezama. Osjetite li umor ili pad energije, uzmite si kratak predah od napornih poslova.

  ZDRAVLJE: Imat ćete puno energije, odlučnosti i dobre volje da svoje planove realizirate na zamišljeni način. No, organizam će biti preopterećen. Sinusi i dišni putevi ovaj će vam tjedan činiti najviše problema, stoga toplim čajevima te redovitim uzimanjem meda i vitamina spriječite moguće teškoće.

  SRETNI BROJEVI: 5 10 22 30 45

  Ljubav: 4 Posao: 4 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  U četvrtak ćete uspješni u svladavanju stranih jezika, trgovačkim poslovima, učenju ili u javnim nastupima, a bit će i onih koji će shvatiti značaj vjere. Imate li novčanih problema, riješit ćete ih s neočekivano brzo.

  23.7—22.8

  Lav

  Lav

  Dokazujete sebi i drugima da ste vrijedni pažnje i ljubavi

  LJUBAV: Slobodni Lavovi intenzivirat će izlaske i spontanije se upuštati u flert. Na to će vas poticati ne toliko snaga iskrenih osjećaja, koliko potreba da dokažete sebi i drugima da ste slobodni, da vam ne nedostaje samopouzdanja te da možete i vi ono što mogu i drugi. Uživat ćete u igri osvajanja, a udvarača vam neće nedostajati. Podsvijest će vam biti naglašena, baš kao i strast. Iza mirnog lica skrivat ćete potrebu za ljubavlju, ali onom koja ne trpi kompromise pod svaku cijenu. Nešto značajno za ispunjenje ljubavnih želja dogodit će se za vikend.

  VAŠ PARTNER: Susret sa Strijelcem mogao bi se pokazati fatalnim, osobito u situaciji u kojoj će netko od vas morati djelovati brzo i impulzivno. Pogledi će govoriti više od riječi, a dodir će vas vinuti u sedmo nebo.

  POSAO I NOVAC: U razdoblju ste istraživanja, učenja i utiranja novih puteva pa ćete se odlično snalaziti u ulozi predavača, onog koji osvaja nova područja i koji se bori za nove ideje te pokretanje novih projekata. Izvrsne rezultate postižete u pregovorima, osobito u drugoj polovini tjedna kada su mogući i novčani dobici.

  ZDRAVLJE: Brzopletost i sklonost istodobnom obavljanju nekoliko poslova doprinijet će ozljedama i udarcima, a neoprezno rukovanje kućanskim predmetima i aparatima moglo bi uzrokovati štete ili kvarove. Budite oprezni i u prometu, osobito sredinom tjedna, te vodite računa o ispravnosti svog vozila.

  SRETNI BROJEVI: 16 36 49 71 80

  Ljubav: 5 Posao: 5 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 5

  SAVJET TJEDNA:

  Jedan događaj će u petak naglasiti vašu potrebu za slobodom te sklonost učenju i usavršavanju, a najbolje ćete funkcionirati u situacijama u kojima ćete biti prepušteni sami sebi. Mnoge će ugodno iznenaditi neki dobici ili dobre vijesti.

  23.8—22.9

  Djevica

  Djevica

  S energijom racionalno, nemojte misliti da sve možete sami

  LJUBAV: Bit ćete skloni promjenama raspoloženja, pomanjkanju samopouzdanja i vjere u partnera. Oslobodite se osjećaja ovisnosti koji ste si sami nametnuli. Tijekom prve polovine tjedna izvjestan je utjecaj drugih ljudi na vašu ljubavnu "priču", s kojim ćete dosta dobro izlaziti nakraj. No, nećete se moći riješiti ljubomore i straha od suparnika. Ponekad ćete vidjeti problem ondje gdje ga nema, povlačiti se u sebe i onemogućavati partnera da vam se približi. Za vikend isprobajte novu taktiku. Vježbajte dobro raspoloženje i popustljivost. Učinite nešto za što znate da će se svidjeti vašem partneru.

  VAŠ PARTNER: U društvu Lava uspješno ćete pobjeći od nekih situacija koje vas zamaraju. Možda će vam se činiti da je vama više stalo do vašeg odnosa nego suprotnoj strani, no jedan će vas događaj razuvjeriti.

  POSAO I NOVAC: U danima oko sredine tjedna nagomilane poslovne obveze primorat će vas na prekovremeni rad, istodobno obavljanje više poslova, a bit ćete prinuđeni i usvojiti naviku planiranja radnog dana i zapisivanja obveza. Tek potkraj tjedna se opuštate, radite bez pritiska i postaje vam jasno kako se niste trebali nervirati oko nekih situacija koje su se brzo i lako riješile.

  ZDRAVLJE: Nastojte se odreći poroka ili barem smanjiti pušenje, unos kave ili alkohola koji će utjecati na želučane smetnje i razdražljivost. Ovo je pogodno razdoblje za početak terapije, dijete ili sportskih, tjelesnih aktivnosti, kao i promjenu načina prehrane.

  SRETNI BROJEVI: 2 11 34 72 81

  Ljubav: 4 Posao: 4 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  Događaji u četvrtak ucijepit će vam injekciju adrenalina pa vam poticaja za rad neće nedostajati, a ni vizije. Dobro ćete usmjeravati energiju i zalaganjem zasigurno ostvariti svoje planove. Čuvanjem jedne tajne, steći ćete nečije povjerenje.

  23.9—22.10

  Vaga

  Vaga

  U subotu znate kako dobiti ono što toliko silno želite

  LJUBAV: Za neke će radna sredina biti izvor ugodnih ljubavnih susreta, udvaranja i pogleda upućenih iz udaljenosti. Dani pred vama navješćuju promjene. Čežnja i romantično poimanje ljubavi moglo bi vas zavarati i potaknuti na ostvarenja i onih društveno neprihvaćenih želja, primjerice zavođenja zauzete osobe ili iskorak prema preljubu. Možda se nećete zaljubiti, ali ćete svakako imati više prigoda za flert, novo poznanstvo i dobru zabavu. Nova ljubav ili buđenje zaljubljenosti potpuno će opčiniti neke od vas. Više vam ništa neće biti važno, osim susreta s osobom za kojom žudite.

  VAŠ PARTNER: Ne možete reći 'ne' jednom Strijelcu. Posjedovat će neke kvalitete koje će vas oboriti s nogu. On će pak biti zaluđen vašim osobitim šarmom i načinom na koji se ophodite prema njemu.

  POSAO I NOVAC: Mnogo toga vam polazi za rukom. Uspijevate dobiti ono što zatražite i bez većih problema se možete nametnuti kao osoba koja odlučuje i vodi druge. Nadareni ste za 'finije' poslove, vezane uz kozmetiku, ljepotu, modu, uređenje interijera, kao i za sve one stvari koje zanimaju žene. Ovo je i razdoblje u kojem imate priliku zaraditi nešto više novaca.

  ZDRAVLJE: Pazit ćete na svoj izgled, proljepšati se, primijetit ćete kako vam mnogo toga polazi za rukom, pa će bore zabrinutosti nestati s vašeg lica. Primijetit ćete povećanu žudnju za čokoladom i općenito slatkom hranom. Ovo je povoljno razdoblje za estetske korekcije, kao i za sve odluke koje se tiču vašeg izgleda.

  SRETNI BROJEVI: 6 17 30 58 79

  Ljubav: 5 Posao: 5 Zdravlje: 5

  OCJENA TJEDNA: 5

  SAVJET TJEDNA:

  U subotu si priuštite nešto što će razgaliti vaša osjetila. Bez obzira je li riječ o ukusnom objedu, dobrom provodu, seksipilnom zavođenju, sigurno je da ćete si znati stvoriti prostora za uživanje.

  23.10—21.11

  Škorpion

  Škorpion

  Racionalizirajte strahove zbog kojih se ponašate nerazumno

  LJUBAV: Bit će vam dovoljan i najmanji povod da promijenite raspoloženje, odjednom postanete drski, ljuti i netolerantni. Povećana je mogućnost bračnih razmirica. Suprotna strana mogla bi vas povrijediti svojim ponašanjem, a pritom nećete biti svjesni koliko ste vi nju ranili. Čuvajte se grubosti i unesite više samokontrole u svoje ponašanje, osobito u srijedu. Strahovat ćete od nevjere i ljubavne konkurencije. Neki od vas mogli bi potkraj tjedna prekinuti vezu ili na neko vrijeme biti odvojeni od voljene osobe zbog poslovnih obveza ili putovanja.

  VAŠ PARTNER: Ma koliko vam se činilo da su rođeni u znaku Jarca oni koji vas ograničavaju u djelovanju ili guše vašu kreativnost, ispostavit će se suprotno: uz njegovu pomoć i podršku, izborit ćete se s vlastitim strahom.

  POSAO I NOVAC: Dobro bi bilo da pravodobno razmotrite potencijalne troškove, dobro razmislite o novim poslovnim ulaganjima, da ne procjenjujte olako vrijednost predmeta koje kupujete ili prodajete te da ne vjerujete obećanjima. Dani su povoljni za intelektualni rad, pisanje, planiranje, osmišljavanje novog projekta. Zasad nove ideje zadržite za sebe.

  ZDRAVLJE: Trenutke depresije i nezadovoljstva, ma koliko oni intenzivni bili, brzo će zasjenjivati smijeh i optimizam. Češće ćete se povlačiti u sebe i dugo vremena provoditi u razmišljanjima što bi bilo kad bi bilo. Najveći užitak predstavljat će vam šetnje prirodom i trenuci samoće.

  SRETNI BROJEVI: 8 11 24 48 77

  Ljubav: 4 Posao: 4 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  U utorak ćete pronaći rješenje za jedan problem osjećajne prirode. To će vam pomoći da uklonite napetost i bez imalo grižnje savjesti se prepustite aktivnostima koje vas opuštaju.

  22.11—21.12

  Strijelac

  Strijelac

  Nezaustavljivi ste i znate kako postići ono što želite

  LJUBAV: Ljubavnih prigoda će biti, baš kao i osoba izuzetno zainteresiranih za vas. No, smatrat ćete da ono što vam se nudi ne može zadovoljiti vaše apetite i želje. Pažnju koju želite, komplimente i strastvene ljubavne izjave nećete dobivati na način na koji vi to priželjkujete, pa će se iskra prvobitnog zanimanja brzo ugasiti. Vibracije Marsa u vašem naoružat će vas samopouzdanjem. Uzvraćat ćete istom mjerom i ravnopravno parirati u svim razgovorima s partnerom. U dugim vezama više ne tolerirate i ne trpite ono što vas smeta, a to će se pokazati kao dobar put u osjećajnom zbližavanju.

  VAŠ PARTNER: S osobom rođenom u znaku Vage proživljavat ćete osobito romantične trenutke. Ponekad će vam se činiti da ste se toliko snažno povezali da ništa ne može stati na put vašoj sreći.

  POSAO I NOVAC: Razveselit će vas pohađanje tečajeva, seminara, usavršavanje znanja, doškolovanje ili specijalizacija. Mnogo ćete naučiti iz knjiga, putovanja i načina poslovanja svoje konkurencije. Neki od vas mogli bi nakratko biti udaljeni od matične tvrtke. Možda ćete svoje radne zadatke obavljati u drugom gradu, odnosno biti na "terenu".

  ZDRAVLJE: Vi ne znate kako mirovati. Preuzimat ćete na sebe previše obaveza, no nećete pritom biti svjesni da previše opterećujete svoj organizam koji će se uslijed previše stresa pobuniti i 'odgovoriti' vam zdravstvenim smetnjama.

  SRETNI BROJEVI: 10 39 44 71 88

  Ljubav: 5 Posao: 5 Zdravlje: 5

  OCJENA TJEDNA: 5

  SAVJET TJEDNA:

  U petak je vaš dan za ljubavnu akciju. Nemojte gubiti vrijeme na trivijalna razmišljanja, već naprosto učinite nešto što vam se već duže vrijeme mota po mislima. Iznenadit će vas pozitivan slijed događaja.

  22.12—20.1

  Jarac

  Jarac

  Ne znate kako izaći na kraj s ljubavnim nedoumicama

  LJUBAV: Nedostatak samopouzdanja i poljuljano povjerenje u sebe bit će kočnica ljubavnom prepuštanju, a unutarnji sukobi ili previsoka očekivanja prepreka ostvarivanju ljubavnog sklada. Bit ćete netolerantni, živčani, nestrpljivi i skloni radikalnim rješenjima, nauštrb međuljudskih odnosa. Osjećajne veze naći će se na kušnji. Svatko tjera svoje, svatko želi svoje i nitko ne pokazuje nimalo želje za dogovorom i rješavanjem sporova koji bi se sada moglo još više nataložiti. Oni slobodnog duha, mogli bi se zaletjeti u odnos koji će od početka biti bremenit problemima.

  VAŠ PARTNER: Najugodnije i najopuštenija druženja ostvarit ćete s osobom rođenom u znaku Vodenjaka. Za razliku od svih ostalih, on će vas najbolje razumjeti, a vi ćete biti uvjereni da se vaš odnos razvija u pravom smjeru.

  POSAO I NOVAC: Unatoč neoprezu i sklonosti riziku, u poslovnom ćete životu imati više uspjeha nego u ljubavi. Planeti u desetoj kući karijere naglasit će vaše ambicije i motiv za postignućem. Ovotjedne planetarne utjecaje najbolje ćete iskoristiti ako se prepustite nepredvidljivim zbivanjima i posvetite individualnom radu, odnosno osmišljavanju novih poslovnih planova i razradi ideja.

  ZDRAVLJE: Promatrat ćete život iz prikrajka i mnogo naučiti iz tuđih iskustava. Nedostajat će vam čvrstine i odlučnosti da neke situacije preokrenete u svoju korist. Možda ćete morati trpjeti nepravdu ili ekscesno ponašanje autoriteta, ali ćete na kraju vi pobijediti.

  SRETNI BROJEVI: 8 22 50 81 99

  Ljubav: 3 Posao: 4 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 3

  SAVJET TJEDNA:

  U nedjelju odvojite više vremena za sebe. Potrebno vam je da na miru razmislite o nekim događajima i pokušate na drugačiji način doći do rješenja, jer postojeći više ne donosi rezultate.

  21.1—18.2

  Vodenjak

  Vodenjak

  Originalnim pristupom problemima zadivljujete okolinu

  LJUBAV: Ljubav ćete povezivati s prijateljstvom. Dogodi li se da vam partner ne može ponuditi prijateljski razgovor, nezadovoljstvo ćete jasno izraziti, a partnera suočiti s posljedicama takvog čina. Bit će i onih među vama koji će se suočavati s partnerovim nezadovoljstvom i prozivkama na temu čestog izbivanja iz doma te usredotočenosti na sebe i osobne ciljeve. Oni koji su u ljubavnom trokutu odlučit će se na korijenite iskorake. Želite li priznati preljub ili objaviti neugodnu vijest, u predstojećem razdoblju obavit ćete to lakše negoli ste zamišljali.

  VAŠ PARTNER: Primijetit ćete kako sve više uživate u dugim razgovorima s jednim Strijelcem. Intrigirat će vas njegov način razmišljanja, pa vas zasad neće smetati što je intelektualna privlačnost nadjačala onu fizičku.

  POSAO I NOVAC: Učestalo ćete se suočavati sa zamršenim poslovnim situacijama, nezadovoljnim strankama i neočekivanim zaprekama, pa ćete morati ulagati više energije, znanja i spretnosti želite li riješiti teškoće. Iako se u tome nećete snalaziti najbolje, vaš će originalan pristup problemima, otvoreni nastup i spremnost priznavanju pogrešaka izazivati simpatiju i poštovanje suradnika i nadređenih.

  ZDRAVLJE: Bit ćete uglavnom u dobroj formi. Dosta razmišljate, dolazite do nekih novih spoznaja o samima sebi, a u svemu vam pomažu bliski prijatelji. Zasad vam je važno da imate dovoljno vremena i energije za sve ono što planirate obaviti.

  SRETNI BROJEVI: 8 19 36 44 50

  Ljubav: 4 Posao: 4 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  Međuljudski odnosi u ponedjeljak će biti izvrsni, spremno ćete nuditi pomoć i prijateljski savjet, a osobito omiljeni bit ćete u ulozi šefa, savjetodavca ili učitelja. Večer posvetite onima koje volite.

  19.2—20.3

  Ribe

  Ribe

  Za nemir i nervozu bit će 'kriva' poslovna zbivanja

  LJUBAV: Zbivanja će unijeti neizvjesnost u vaš osjećajni život. Mučit će vas strahovi i nedoumice, a napetost ćete izražavati burnim izljevima bijesa. Nećete biti spremni priznati grešku, a vaša će riječ pod svaku cijenu morati biti posljednja. Takvim ponašanjem partnera ćete dovoditi do ruba očaja, a borba za zauzimanjem ili očuvanjem pozicija mogla bi dovesti i do krize u odnosu. Na razumijevanje i podršku voljene osobe moći ćete računati tek ako sami pokažete da znate slušati i čuti ono što vam on govori. Slobodni bi se trebali čuvati oženjenih udvarača i slatkorječivih obećanja.

  VAŠ PARTNER: Osoba rođena u znaku Škorpiona pokazat će interes za vas. To će vas možda zbuniti jer vas donedavno nije niti primjećivao. No, on će učiniti nešto čime će potpuno srušiti vaše zidove nepovjerenja.

  POSAO I NOVAC: Vibracije Marsa unosit će napetost i nemir u radnu svakodnevicu. Teško ćete podnositi sjedenje u uredu, na poslovnim sastancima ćete se nestrpljivo vrpoljiti u stolcu, a bit ćete skloni i nepoštivanju autoriteta. Zanemarivat ćete naputke šefova pa naloge izvršavati onako kako sami mislite da je najbolje. Ne želite li izazvati probleme, ne radite ništa “na svoju ruku” i bez odobrenja.

  ZDRAVLJE: Suočavat ćete se s događajima koje će vas više izlagati stresu. Ponestaje vam energije za borbu, no nemojte odustati. Već idući tjedan osjetit ćete znatno olakšanje. Ako ste podlegli virozi, poboljšanje stanja uslijedit će nakon petka.

  SRETNI BROJEVI: 29 33 62 71 86

  Ljubav: 3 Posao: 3 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 3

  SAVJET TJEDNA:

  U subotu osjećate priljev dobrog raspoloženja koje će otjerati oblake tmurnih misli iznad vaše glave. Priuštite si nešto što će vas veći dio dana držati u tako dobrom stanju.