Domovi zdravlja Mostar otvaraju svoja vrata: Cijepite se bez najave

Cijepljenje Mostar
hercegovina.info

Građani Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) od ponedjeljka do srijede moći će se cijepiti bez prethodnog naručivanja.

Iz mostarskog Doma zdravlja objavili su u četvrtak kako će se u ponedjeljak, utorak i srijedu sljedećeg tjedna u razdoblju od 8 do 12, te od 16 do 20 sati održavati dani otvorenih vrata za cijepljenje protiv SARS CoV-2 bez prethodnog naručivanja.

Navode kako su pristigle veće količine cjepiva proizvođača AstraZeneca te su, napokon, u mogućnosti organizirati jedan ovakav niz dana masovnijeg cijepljenja.

Cijepljenje će se obavljati u prostorijama Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače (ulaz od parkinga), a cijepiti se može svaka osoba iz HNŽ-a bez obzira na zdravstveno osiguranje ili mjesto prebivališta unutar županije.

Svaka osoba dužna je prije dolaska na cijepljenje posavjetovati se sa svojim liječnikom kako bi liječnik procijenio može li se cijepiti, poručili su iz Doma zdravlja.

Dom zdravlja Stari grad Mostar obavještava stanovništvo da će i ova zdravstvena ustanova narednog tjedna organizirati masovno cijepljenje, bez naručivanja.

U ponedjeljak (9.8.), utorak (10.8.), te srijedu (11.8) u terminima od 8-12 i 16-20 sati cijepljenje bez naručivanja će se za sve zainteresirane s područja Mostara, vršiti u Centru za kulturu Mostar.

Mještanima Gradskog područja Sjever će, također u ponedjeljak, utorak i srijedu u terminu od 16-20 sati, biti na raspolaganju ambulanta Potoci, dok će se stanovništvo Gradskog područja Jugoistok istim danima i u istom terminu, dakle od 16-20 sati, moći cijepiti u ambulanti Dračevice.