VIDEO  Vojni zrakoplovi napali NLO!

nlo, zrakoplov
O videu se, nažalost, ne zna mnogo, osim da ga je u utorak na YouTube postavio anonimni autor, te da je od trenutka objave naprosto preplavio prostranstvo znano nam kao www.

Naravno, ujedno je izazvao i žestoku raspravu, s time da su brojčano nadmoćniji oni koji su uvjereni da se netko maštovit poigrao i režirao vlastitu verziju filma Projekt: Vještice iz Blaira.

Pogledajte o čemu je riječ:

Ukratko, što vidimo i čujemo?

Dakle, čini se kao da su ratni zrakoplovi oborili nepoznati leteći objekt ili možda natjerali njegove pilote da se skriju pod morem. Pored toga možemo uočiti još jedino da osobe na snimci govore galješki (Galicija, španjolska autonomna zajednica smještena na krajnjem sjeverozapadu Pirenejskog poluotoka, op.a.) i da je civil silno uznemiren.

Uglavnom psuje, tjera kolegu da ugasi kameru, dok iz helikoptera kapetanu broda poručuju da hitno napusti područje. I to je, nažalost, sve, prenosi net.hr.

Možemo vam još tek napomenuti da su video u samo par sati prenijeli apsolutno svi relevatni portali koji se zanimaju za tematiku, te da do ovog trenutka nitko nije otkrio mjesto i vrijeme radnje, tko su akteri, kao ni ono najvažnije – je li snimka fake?